Shiseido'dan Büyüleyici Göz Makyajı İçin Shimmering Cream Eye Color

Makyajın en önemli unsurlarından birisi olan göz makyajı için Shiseido laboratuvarları Shimmering Cream Eye Color’ı hazırladı. Kremsi yapıdaki bu göz farı sürüldüğü andan itiraben pudramsı yapıya dönüyor ve içeriğinde mücevher ışıltısına eşdeğer pigmentleri ile bakışlarınıza değer katıyor. Sünger uçlu aplikatör veya parmak ucu yardımı ile uygulama kolaylığı sağlayan Shimmering Cream Eye Color uzun süre dayanıklı formülü ile makyajınızın kalıcı olmasını sağlıyor.

  Shiseido’nun göz makyaj serisindeki en çok tercih edilen ürünlerinden birisi olan Shimmering Cream Eye Color, her biri mücevher ışıltısı sunan geniş renk skalası, kremsi yapısı ve uygulama kolaylığı ile öne çıkıyor. Kadifemsi his veren krem yapısı, uygulandığı anda pudramsı bir dokuya bürünüyor.Terleme ve bulaşmaya dayanıklı formülü göz makyajının kalıcılığını arttırıyor. 

Shimmering Crem Eye Color’ın cilt bakım etkili formülasyonu aynı zamanda göz kapaklarını nemlendiriyor. Tercihe göre fırça veya parmak ucu ile uygulama kolaylığı sağlayan Shimmering Cream Eye Color  doğal bir görünüm için tek kat, daha sofistike bir görünüm için istenilen renk yoğunluğuna ulaşana kadar 2 veya3 kat uygulanabilir
Ürün fiyatı: 99 TL


ışıl ışıl bakışlarınızla aydınlanmanız dileğimle sevgiler...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.