Tresan Kayın Ağacı Özlü Saç Toniği

Mutlu pazarlar herkese, bu harika losyonu sevgili mor hastası ve sende incel blogger arkadaşlarımın ramazana hoş geldin eventinde hediye aldım. Uzun zamandır kullanıyoruz ve sonuçlarını paylaşmak için bekliyordum. Eşimle birlikte kullandık ve erkekler sanırım daha bir memnun kalacaklar bu losyondan:)


Sprey şeklinde bir losyon olup saç derisindeki kan dolaşımı uyarıyor ve saç köklerinin beslenmesini sağlıyor. Saçlara canlılık, parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor reçellerim. Özellikle erkeklerin saç sorunlarıyla ilgileniyor daha çok sorun yaşayan beyleri mutlu ediyor. Eşimin demesine göre iyi gelmiş eşimde çok fazla saç sorunu yok ama saç derisinin nefes aldığını söylüyor.

Sıktığınız ilk andan itibaren saç derinizin ferahladığını harekete geçtiğini hissediyorsunuz. Kokusu harika ben çok sevdim. Ve sanki saçları biraz daha hızlı uzatıyor:) saçlar sağlıkla ışıldıyor. Aynı zamanda kepek oluşumunu da engelliyor. Biz kadınların değilde erkeklerin genel sorunu olabiliyor bu kepek problemi.  Tresan harika işler çıkarmış saç ürünleri var çeşit çeşit sağlıklı saçlar için mutlaka size uygun tresanlardan bir tane edinin. 

Banyodan sonra temiz saça uygulanıyor. Nemi alınmış saç diplerine sıkın ovalayarak masaj yapın, tekrar durulama yapmayın. Gün boyu saçınızla o ilgilenecek reçellerim. Gratis mağazalarında satılıyor indirim zamanlarında bakabilirsiniz:)

Tresan ürünelrine yakından bakmak için;

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.