WATSONS EKİM KATALOĞUNDA DİKKATİMİ ÇEKENLER!

Ekim ayı watsons kataloğu yine dopdolu, harika indirimler, hediyeler ve fırsatlar bizleri bekliyor. Öncelikle eğer hala bir watsons card ınız yoksa hemen almanızı tavsiye ederim. Üstelik internetten formu doldurursanız 100 puan hediyeniz anında size verilecek harika bir fırsat değil mi reçeller:))


Ekim ayı kataluğunda en çok dikkatimi çeken kısım cilt bakımda yapılan indirimler oldu.Özellikle Loreal Magic Blur için yapılan kampanya ekis nbakım kreminizin kavanozuna karşılık anında %50 indirim alıyorusunuz bu nuhteşem bir kampanya!!

Diadermine ürünlerinde ikincisi 5 lira şok gibi eğer cilt bakım ürnüne ihtiyacınız var ise mutlaka watsons ı ziyaret edin reçeller:)

Saçlar içinde muhteşem şeyler var kaçırılmayacak fırsatlar sizlerin Urban Care ürünlerinde ikincisi %50 indirimli saçlarınız bakıma ihtiyaç duyuyorsa ya da bu markayı merak ediyor denemek istiyorsanız işte size harika bir fırsat!


Yepyeni ürünlerde girmiş bu ay Watsons a, ter kokusu için harika bir seri Nuage denemek için özel fiyat avantajıyla Ekim ayında Watsons ta...

Ve son olarak dikkatimi en çok çeken ürünelrden bir taneside Diş macunlarında yapılan kampanyalar..
Signal White Now da ki makyaj Çantası hediyesi
Watsons diş fırçalarında ki harika fiyat avantajı

Benim watsons favorilerim bu ay bu kadar gelecek ay görüşmek üzere:))

Katalog için tıktık..

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.