LUCİNA CAFE de BLOGGERLAR İLE BULUŞTUK...


Harika bir mekandan bahsedeceğim sizlere reçellerim sizlere, geçtiğimiz günlerde sevgili Burcu Meriç hanımefendinin daveti ile Lucina Cafe ye davet edildim. Benim gibi blogger arkadaşlarımla birlikte harika bir gün geçirdim. Özel ilgi ve alakalarıyla Lucina Cafe nin güzel atmosferinde çok güzel sohbetler yaptık. Daha önceden tanıdığım Audrey ve Makyaja yeni başlayan kız ile karşılaşmak ayrıca çok keyifliydi. Çok ta güzel blogger dostlar tanıdım sevgili PR larımız Burcu ve Burçak hanımla birlikte yeni bir mekanın keşfini yaptık.

Lucina Cafe Medcezir ve Aramızda Kalsın dizlerinde çekim yapılan bir mekan, Çok hoş kendine özel tarzı olan rahat ve sıcak bir atmosferi var. Döşenme tarzı çok sofistike ve güzel. Ataşehir'de 
The Selection Premium Hotel'in alt katında bulunuyor. Yolunuz oraya düşerse mutlaka uğramadan geçmeyin. Güzel tatları var damak tadınıza önem veriyorsanız tatmadan ayrılmayın:)
Lucina ne anlama geliyor?
Roma mitolojisinde doğum tanrıçası. Daha sonraları, evlilik, aile ve doğum tanrıçası olarak da kullanılmış. 


DOĞAL LEZZETLER DOĞAL MEKANLARA YAKIŞIR 
Mevsim sebzelerinden kekiğine, reçellerinden ekmeklerine kadar Lucina Café’de her şey; taptaze ve doğal. Taze kokteyl ve meyve suları da bu doğal lezzetlere eklenenlerden.

Yemeklerin sunumu kadar kafenin atmosferi de bir o kadar harika. Bahçe katında konumlanan kafede, yaz-kış bahçenin, yumuşak tonlardaki dekorun ve doğanın keyfini sürmek mümkün.
 
ÖZEL DAVET VE TOPLANTILAR İÇİN İDEAL 
Kitabınızı alıp en sevdiğiniz romanınızı okuyabileceğiniz, tabletinizi alıp işlerinizi takip edebileceğiniz, özel salonunda keyifle iş toplantılarınızı veya özel davetlerinizi düzenleyebileceğiniz bir mekan burası.
Lucina Café’de, şehirden ayrılmanıza gerek kalmadan sanki çok uzaklardaki sakin bir mekana dinlenmeye gelmişsiniz gibi hissedeceksiniz.

GÜZEL BİR GÜN, GÜZEL BİR KAHVALTIYLA BAŞLAR
Lucina Café’de gün, kahvaltıyla başlıyor. Zengin içeriğiyle iki kişilik Uzun Keyif Kahvaltı (40 TL), Fırında Çıtır Simit (12 TL); mekanın favori “Sabah Lezzetleri” arasında.
Asmalı Hellim (14 TL), Bruschetta Tabağı (12 TL) gibi “Başlangıç Lezzetleri” ise duyusal bir şölen gibi.
Mini Burger Tabağı (22 TL) adıyla anılan hamburger tabağında kararsız gurmeler için sade, cheddarlı ve roastbeef olmak üzere 3 adet minik hamburger seçeneği sunuluyor.
Minikler için lezzetler, salata, makarna, pizza, et ve tavuk olmak üzere geniş bir menüye sahip kafede; limon yatağında sotelenmiş Izgara Somon Fileto (32 TL) da favori lezzetlerden.

Oraya vardığımızda bizi böyle harika bir masa bekliyordu

Sevgili Burcu hanım:)

Bizlere harika çok cici hediyeler hazırlamışlar:) Kurabiyeler de çok lezizdi...

Masada ki ikramların bazılarının görüntüsü...

Ekmekleri Lucina cafe kendisi yapıyor...




Masamızdan görüntüler:)

Tabi ki ben.:)

Lucina Cafenin her masası ayrı değişik çok şeker siz hangi ruh halinizdeyseniz
 o masaya geçin der gibi:)

Cam kenarları çok tatlı.

Eğer yemek yemeyecekseniz girişte ki ufak masalarda kahve içebilirsiniz. 

Arkadaşlarınızla yemek yemek ve çeşitli kutlamalar yapmak için 
büyük ve güzel masalar var Lucina Cafe de.

Dekorda güzel şişeler ve raflar kullanılmış hem böylelikle mutfağı izole etmişler mutfak görüntüsü sizi rahatsız etmiyor.

Bir şişeyi yakından sizler için çektim ama her biri ayrı güzel ve renkli.


Eğer hava güzelse işte o zaman dışarıda ki bu koltuklar tam size göre ışıl ışıl güneşin altında hem dinlenin hem de kahvenizi yudumlayın:)

Çok renkli tablolar var duvarlarda sizleri ayrı uzak şehirlere götürüp getiriyor:)

Bahçe kısmı da çok güzel orada da oturabiliyor ayrıca kokteyl gibi davetlerinize de ev sahipliği yapabilecek nitelikte. Kokteyl masaları hazırda bekliyor size kalan sadece misafirlerinizi çağırmak:)

Audrey, ben ve Burçak hanım:)

Kahvaltımızdan sonra mis gibi kahvelerimizi içtik.

En sonunda tatlısız olur mu? tabi ki olmaz, ustanın özel  her birimiz için ayrı ayrı pişirdiği Elmalı Milföy tatlımızı yedik. O kadar büyüktü ki hepsini bitiremedim. Ama çok lezizdi meyva tatlısı olduğundan hafifti.

Ben, İremim, Burcu hanım...


Eve gelince hediyemizi açtım ve harika bir kahve tabağı çıktı hem de melekli:)

Harika bir gündü yeni insanlar tanıdığım için çok mutlu oldum sizlerde Lucina Cafeyi incelemek ve yakından bakmak için bağlantıya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.