Tarçın Events 5.Yılını Kutladı...

Mutlu pazarlar reçellerim, umarım sevdiklerinizle birlikte güzel bir hafta sonu yaşıyorsunuzdur. Belki internetin başında vakit geçiriyorsunuz, benim bugün bu harika yazıma denk gelebilirsiniz o zaman:) 21 Kasım da sevgili Tarçın Events in 5.yılını kutladık harika bir atmosferde harika bir gündü hepimiz için. Çok tatlı bloggerlarla bol bol sohbet edip harika hediyelerle evlerimize geri döndük. O gün İstanbul u kasıp kavuran bir rüzgar vardı ama her şeye rağmen bizler çok tatlı bir etkinliğe imza attık.
                                 

İstanbul un en güzel semletlerinden birinde olan Moda da Double Tree by Hiltonun 12. katında bulunan 360 East restaurantta harika lezzetlerle birilikte bu manzaranın tadını çıkarttık:) 
Kadıköy, Moda, Haliç ve Boğaz’ın görüntüsü ile nefes kesen panoramik İstanbul manzarası eşliğinde leziz yemeklerin keyfini yaşayın. Türk lezzetlerinden yola çıkarak hazırlanan, farklı ve yaratıcı meze çeşitlerinin yanı sıra, dünya ve Türk mutfağından tatlar bulabileceğiniz 360istanbul East’i öğle veya akşam yemeği için ziyaret edebilirsiniz. Yurtdışından ünlü sanatçılar ve DJ’ler konuk eden 360istanbul East, haftasonları gecenin ilerleyen saatlerinde dans müziği ve canlı şovları ile Club’a dönüşüyor. Açık hava terasında bulunan restoranının yanı sıra, yüzme havuzu bölümünde yemek ve içki servisi veriyor. İster havuz başında 360istanbul East’in lezzetleri ile yemeğin keyfini çıkarın, ister enfes kokteyllerinden yudumlayın. Hafta sonu kahvaltısı da var sevdiklerinizle birlikte hafta sonu 55 tl ye harika bir kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz.
Bizleri restaurantın hazırladığı harika bir masa bekliyordu neler yok tu ki çeşidi bol olan bu masa da bol bol yedik içtik. Özellikle salça soslu sosise bayıldık sosu enretesan bir şekilde değişik ve lezzetliydi.
                                  

Ogün etkinlik için siyah bir elbise tercih ettim önü deri detaylı mini bir elbise ve bordo ojelerimle güne hazırlandım. 
                                   

Masalarımızda hepimiz için özel hazırlanmış harika kandiller vardı Dizayn_ist tarafından hazırlanan bu kandiller evimin en güzel köşesinde yerini aldı.
                                

Benim bulunduğum Blogger masamız. Kimler yok tu ki tanışmayı istediklerim, tanıştıklarım, çok sevdiklerim hepsi oradaydı.
                           

Sevgili Tarçın Events Fatmacımla
 Beğendim paylaştım blogunun sahini çok sevdiğim arkadaşım Şerife ile birlikte güzel bir kare yakaladık.
                                         

Fatmacım bizlere açılış konuşmasını yaparken, çok tatlı bir konuşmaydı günümüzde ki olaylara kısaca değinen Fatma barışın ve huzurun ne derece önemli olduğuna dikkat çekti.
                                                    

Kadın haklarını hangimiz tam biliyoruz değil mi? bilmediğimiz o kadar çok şey varmış ki sevgili http://www.benimdiyetyemeklerim.com/ sitesinin yazarı avukat  Saynur Arslan bizlere hepsini teker teker anlattı..
                                            

Sevgili Biricik Dünyam ın kurucusu Biricik mutluluğun hayatımızda ne derece önemi olduğunu anlattı. İnsanın kendi mutluluğunu kendisinin yarattığının da altını çizdi yani o gün eğlenirken bir o kadar da bilgilendik.
          

Sevgili Özlem Mekik yine Tarçın Eventsi yalnız bırakmamıştı esprili haliyle günümüze renk kattı Sevgili Özlem Hanım kendisini o gün gördüğüm ve tanıdığım için çok mutluyum..
   

Başka özel konuklarımız da vardı Sedef Şahin, Kubilay Güleçoğlu da o gün orada bizimle günümüze renk kattılar. Tabi ki fotosunu çekemediğim Sarı Şeker Sema, Hande Kazanova, Gurme Haldun Tüzel gibi çok özel konuklarda etkinlikteydi.
                                      

Vee pastamız harika bir pastaydı Lezzeti yerinde tadı muhteşemdi sevgili Şımarık Tatlar yapmış bu harika pastayı çok şeker ve cici bir görüntüsü vardı ellerine sağlık sevgili Çilemin..

Pastamız coşkulu bir şekilde geldi ve ışıklar altında üfledi Sevili Fatma ve bize de fotoğraflamak kalmıştı.
                                              

Son olarak herkesin birlikte olduğu harika bir kare aldık, yemek blogu yazarları, gurmeler, harika şefler, kozmetik blogları herkes bir arada harika bir tablo çizdik...

Bu güzel etkinliğin harika fotolarını Ubafoto kareledi harika kareler yakaladığına eminim.. Ellerine sağlık Ubafoto...

Ve sevgili Fatma seni tanıyordum biliyordum ancak tanışma fırsatımız olmamıştı. Seni kendi etkinliğinde tanıdığım için ve beni de bu harika etkinliğe davet ettiğin için çok ama çok teşekkürler daha nice uzun 5 yaşların olsun inşallah tatlı ve güzel kadın:)

Bu harika etkinliği 
#tarcin events
 #tarcinevents5yıl 
#tarcinevents5yasinda 
#tarcinevents360eastmoda 
 etiketleri üzerinde sosyal medyada takip edebilirsiniz.
Bir sonra ki yazımız bu etkinliğin sponsorları olacak...

sevgiyle kalın...

2 yorum:

bademlebuduk dedi ki...

nesrincim epeydir görüşememiştik, iyi oldu :)

tarcinevents dedi ki...

canım iyi ki yanımdaydın teşekkürler sevgiler

Blogger tarafından desteklenmektedir.