Dermokozmetik.com ile Cildinizi Şımartın..

Sevgili okuyucularım her kadının biraz olsun cildine önem verdiğini düşünüyorum. Özellikle kış günlerinde daha fazla bakıma ihtiyacımız var bunu biliyorum. Yüzümüze önem verdiğimiz kadar vücudumuza da vermemiz gerekiyor. Kuruyan bedenimizi bol bol nemlendirmek gerekli. 
#rengini bul etkinliğinde biz kadınları düşünen Dermokozmetik.com bizlere harika bir çanta yapmış, çanta tatillerde rahatlıkla kullanabileceğim bir çanta askısı var kalorifer peteğine asabileceğim bir ürün o yuzden çok beğendim. 




İçerisinde Nuxe nin rahatlatıcı duş jeli ve Dr.Murad ın tüm cilt tiplerine uygun soyma özelliği olan yüz temizleme peeling i vardı. Duş jelini kullanmaya başladım rahatlatıcı etkisini gerçekten gördüm. Kokusu o kadar sıcak ki içinizde ılık ılık oluyor. Bana kış kokusu gibi geldi biraz mistik bir koku.  Soyulma etkisi olan temizleme jelini denemedim daha ama internette okuduğum kadarıyla Dr.Murad kalitesini burada da konuşturmuş. Cilt sorunu olanlar için soyulma etkisi vazgeçilmez bence kesinikle bu ürünü araştırın ve Dermokozmetik.com dan alın, deneyin derim.


Nuxe Rahatlıtıcı Duş Jeli
Cildinizi ve hoş kokulu rahat bırakarak Nuxe Fondan Duş Jeli
 Vücut hafif ama etkili bir temizlik sunar. Ince köpük, badem ve portakal çiçeği yaprakları ile sabun. Tüm peauxAvec özgün bitki temizliği taban, badem ve portakal temizler çiçek yaprakları ile bu duş jeli.

NUXE BODY Rahatlatıcı Duş Jeli ile keyif dolu bir banyo serüveni.
NUXE BODY Rahatlatıcı Duş Jeli, Hindistan Cevizinden üretilen aktif maddeleri ile cildinizi nazikçe temizleyerek üstün hijyen sağlıyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan ürün, botanik temizleme yaparken hoş dokusu, yumuşak ve yoğun köpüğü ile duş keyfinize keyif katıyor. Cildinizi kurutmadan temizleyen NUXE BODY Rahatlatıcı Duş Jeli, vücudunuzu rahatlatıcı etki gösteriyor.

Dr.Murad Soyma Özelliği Olan Temizleme Jeli
Tüm ciltlerin kullanımına uygun, hassas fakat güçlü soyucu etkili temizleyicidir.
İki şekilde çalışır:
* İçeriğindeki Salicylic Asit, Lactic asit ve Glycolic Asit ile cilt üzerinde ölü hücrelerin birikimini engellemeyi ve cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırmayı destekler.
* Jojoba Çekirdekleri ile hassas ve pürüzsüz bir cilt dokusu sağlamaya yardımcı olur.
Anti inflamatuvar etkisi ile cildi rahatlatır ve nem oranını arttırır.
Anti irritant etkisi ile cildi ferahlatır.
Cildi kuruluğuna sebep olmaz.
Cildin yenilenmesini ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Sizlerde cildiniz seviyor ve öenm gösteriyorsanız Dermo ürünler kullanmayı düşünüyorsanız mutlaka siteye göz atın. Haydı tık tık:)


Bugünlük benden bu kadar yepyeni ürünlerle buluşmak dileğimle hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.