Eylure'dan Muhteşem Kirpik Seti İster Tam Boy, İsterseniz Yarım...


Merhaba reçellerim, takma kirpik özel günlerde en vazgeçilmezlerimiz arasında değil mi? ama artık son zmanlarda daha doğal duranlarını günlük kullanmaya bile başladık. Bu harika kirpiklere bir göz atın derim bende söylemesi kısacası harika:)
 
%100 Doğal İnsan Saçından Gerçek Kirpik Etkisi İle…
Gözleri ön plana çıkartan kirpikler için farklı bir çok alternatife sahip Eylure markası, insan saçından ürettiği kirpikleri ile yeni bir seriyi daha kullanıma sundu. Yarım kirpikli seti ile ister yarım kirpikleri dış uçlarda yalnız başına kullanabilir, ister bütün kirpiği yalnız uygulayabilir, isterseniz de yarım kirpikleri bütün kirpik üzerine dış uçlara uygulayarak daha dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz.




Cımbız, aplikatör yardımıyla veya elinizle kirpikleri dikkatlice kutudan ayırın.
Püf Nokra: Eğer kirpikler yarım ay şeklinde kutuya yapıştırılmışsa, baş parmağınızı aşağı doğru hareket ettirerek kirpiği alın, kenarlardan kaldırmayın.
Kirpikleri kendi göz boyunuza göre ölçün.
Püf Nokta: Eğer kirpik uzunsa dış uçlarından makas ile gözünüz için ideal olan boya ulaşana kadar kısaltabilirsiniz.
Kirpik bandına Eylure Lashfix yapıştırıcı uygulayın. Yapıştırıcı yapışkan hale gelene kadar, 20-30 saniye bekleyiniz.
Kirpiği size hangisi kolay geliyorsa cımbızla, aplikatörle veya ellerinizle uygulayabilirsiniz.
Cımbız veya aplikatör ile uygulamanın daha iyi sonuç verebileceğini unutmayın. Önce kirpiğin gözün ortasına denk gelen kısmını yapıştırın, ardından doğal kirpik hattınızı takip edecek şekilde uçları yerleştirin. Birkaç saniye kirpik diplerine hafif presler uygulayın. Eğer hata yaparsanız, kirpiği çıkarın, kurumuş yapıştırıcıyı temizleyin ve uygulamayı tekrarlayın.
Kirpiğinizi, kirpiğin dış ucundan tutup nazikçe çekerek çıkartabilirsiniz. Uyumadan önce mutlaka kirpiklerinizi çıkartınız.
Kirpiği tekrar kullanmak için kirpik üzerindeki yapıştırıcıyı, parmaklarınızla veya cımbız yardımıyla kirpikten çıkartınız ve kirpiği kutusuna yeniden yerleştiriniz. Bu şekilde daha sonra tekrar kullanabilirsiniz.
Eylure ürünlerini belirli Watsons mağazalarında, tüm seçkin parfümerilerde ve eczanelerde bulabilirsiniz.
Fiyat: 42,90 TL

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.