Kordonciyan Smokinleri Basın Lansmanı

Sevgili reçellerim, gittiğim etkinlikleri sizlerle paylaşmaktan inanılmaz keyif alıyorum. Bizler orada harika vakit geçirirken sizler bu geçirdiğimiz vakitleri keyifle okuyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde yine çok nadide bir lansmana davetliydik. Muhteşem lezzetler eşliğinde harika bir defileye şahit olduk.


Kuruçeşme de The Market adlı mekanda kahvaltı eşliğinde çok keyifli sohbetler ederken Atatürk'ten başlayarak bir çok ünlüye, siyaset adamına smokin diken Kordonciyan smokinlerini yakından tanıdık. 
O kadar özel smokinler ki kumaşları çok özel, yani şöyle 6 ay özel solisyonlu suların konulduğu havuzlarda bekletiliyor. 6 ay sonra çıkartılıp kurutulup bu nadide smokinler dikiliyor. Smokinlerin en güzel özelliği kumaşların içeride oluşan yağ ve sigara kokusunu içine hapsedip dışarı çıktığınızda tamamen dışarı salması sevgili reçellerim. Harika değil mi? bence harika. Özel olarak şahsa dikilen bu smokinleri kiralama yoluna da gidebilirsiniz. Çünkü Kordonciyan smokinleri böyle bir çalışma başlatıyor. En özel bir anınızda siz de en şık ve en asil beyefendi olabilirsiniz.

Kordonciyan smokinlerinin lansmanına böyle hazırlandım:)
 Mekanımız harikaydı Sevgili Şuşan Kordonciyan bizlere harika küçük papyon konumunda bileklikler getirmişti:)

Manzaramız...

Papyon bağlamasını öğrenmeye çalıştık, ve bu güzel kırmızı papyon Kordonciyan smokinlerinin bizlere hediyesiydi...Kordonciyan ailesi bayanlara da smokin ve frak çalışmaları yapıyor. Eğer sizde değişik, tarz ve sıradışı bir kadın olmak istiyorsanız bir göz atın derim:)

Hepsi değil ama bir kısmımız PR larımız, bloggerlar ve Şuşan Koordonciyan

Lezzetlerimiz tadarken...


Lezzetlerin tamamını çekmek isterdim fakat mümkün olmadı, sadece bir kısmını çekebildim..
 Yine blog dostlarımla bir özçekim:)

İstedğiniz renkte ve desende smokin ve papyon diktirebilirsiniz. O kadar çok özel kişiye dikmişler ki oscar töreninden, siyasetçilere, ünlü işadamlarına ve tabi ki en önemlisi Atatürk'e...Cumhuriyetin ilanıyla başlayan bu serüven 4.Kuşak oğul Levon Kordonciyan'la devam ediyor. 

Yakından bakmak için tıktık..

Sevgilerimle...

1 yorum:

Kozmetik Blogum dedi ki...

Tesekkürler paylaşımın için.Dört gözle bekliyordum :)

Blogger tarafından desteklenmektedir.