Hyatt Regency İstanbul Brizo Restoran'da Tutkuyla Hazırlanan Brunch Lezzetleri...

Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli içindeki Brizo Restoran, her Pazar brunch günü düzenliyor. Menüdeki tüm yiyecekler, titizlikle belirlenmiş üreticilerden tedarik edilerek, mesleklerini tutkuyla yapan şefler tarafından hazırlanıyor.


 Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli içinde bulunan Brizo Restoran, her pazar 12.30-16.00 saatlerinde “Brizo Sunday Brunch” adıyla özel brunch günleri düzenliyor. Mesleklerini tutkuyla icra eden, şeflerin yönetiminde hizmet veren Brizo, müşterilerini farklı mutfaklardan oluşan zengin  mönüsüyle eşi benzeri zor bulunacak bir lezzet yolculuğuna çıkıyor.




Brizo’nun mutfağında kullanılan tüm ürünler, birinci sınıf bir restoran titizliğiyle seçiliyor. Özenle seçilmiş yerel üreticilerden tedarik edilen mevsimlik ürünler, en taze halleriyle misafirlere sunuluyor. Yerel üreticiye büyük saygı duyan bir anlayışı benimseyen Brizo, sadece yerli üreticilerden tedarik edilen zengin peynir büfesiyle de çok iddialı.

Pazar brunchında farklı lezzetlere özlem duyuyorsanız Brizo restoran da yerinizi ayırtmanız yeterli...

Brizo Sunday Brunch menüsünde alışılmışın dışında çok zengin bir çeşitlilikle karşılaşıyorsunuz.. Türk, Avrupa ve Uzakdoğu mutfaklarının lezzetlerinin sunulduğu oldukça kapsamlı olan menüde klasik Türk ve uluslararası kahvaltı büfesi dışında, 18 çeşit Türk mezesi, turşular, karides, yengeç, kalamar gibi çeşitli deniz mahsulleri, zengin bir salata barı, çorbalar, Türk mutfağından hünkarbeğendi, güveç kuru fasulye gibi örnekler, odun ateşinde pişirilen etler, kebaplar, köfteler, döner, gözleme, lahmacun, gösterişli bir tatlı büfesi ve İtalyanların “gelato” tarifine sadık kalınarak şefler tarafından hazırlanan dondurma gibi seçenekler yer alıyor.

Dünyaca tanınmış, mesleklerini tutkuyla icra eden şeflerinin yönetiminde hizmet veren Brizo’nun tüm çalışanları da bu şefler tarafından, aynı meslek aşkını sahiplenecek şekilde eğitilirken, hizmet ettikleri misafirler de hem göze hem de her tür damak tadına hitap edebilecek seçeneklerle renklenmiş çok zengin bir menüyle lezzet yolculuğuna çıkıyor.

Brizo’da Türk, Doğu Akdeniz ve Uzakdoğu olmak üzere 3 ayrı mutfağın en leziz örnekleri sunuluyor. Yemekler, beş ayrı “şov mutfağı” olarak adlandırılan, açık pişirme istasyonlarında, misafirlerin gözü önünde pişiriliyor. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0212 463 1330 numaralı telefondan Brizo Reston’a ulaşmak mümkün.



                                                                                                                                           
Hyatt Regency İstanbul Ataköy Hakkında

Hyatt Regency İstanbul Ataköy, Türkiye’deki tek Hyatt Regency otelidir. Marmara Denizi kıyısındaki otel, 17 katlı geniş atriyumu ve özel tasarımı ile dikkat çekmektedir. Otel, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden konuklara  yönelik ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır.
Tasarımda geleneksel Osmanlı motifleri ile modern çizgileri başırılı bir şekilde  birleştiren otelin 284 konuk odası ve süiti bulunmaktadır. Otelde lobi katında yer alan ve Doğu Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerine yer veren Brizo Restoran, 17 katında açık terasa da sahip Vue Lounge & Bar , havuz barı, kapalı ve açık yüzme havuzları ile tam donanımlı  fitness merkezine sahip Levana Spa & Fitness, ve etkinlik salonları yer almaktadır. Daha fazla bilgi için http://istanbulatakoy.regency.hyatt.com 
adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.