Braun Face ile Cildinizi İlkbahara Hazırlayın ve Pürüzsüz Bir Işıltıya Sahip Olun!

Doğal olarak kusursuz görünmek hiç bu kadar kolay olmamıştı… 
YENİ Braun Face ile cilt kusurlarınızdan kurtulun ve pürüzsüz bir ışıltıya sahip olun! 
Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G, sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak isteyen tüm kadınları YENİ Braun Face ile tanıştırıyor. Dünyanın ilk 2’si 1 arada yüz epilatörü ve temizleme cihazı olan YENİ Braun Face, hem doğal hem de kusursuz bir görünüm sunuyor.



İster makyajsız taze bir cilt görünümü, isterseniz de son trendleri deneyeceğiniz mükemmel bir tuval elde etmeniz için cildinizdeki gözenekleri derinlemesine temizlemeniz büyük önem taşıyor. Dünyanın 1 numaralı epilatör markası Braun, pürüzsüz ve hassas yüz epilasyonu sunan bir devrim niteliğindeki dünyanın ilk yüz epilatörü ve temizleme fırçasını bir araya getiren yüz bakım cihazıyla; sadece bir düğmeye dokunarak gözle görülür derecede pürüzsüz, taze, kusursuz ve %100 güzel bir cilde sahip olabilirsiniz.


Kolay kullanılan, yenilikçi ve kanıtlanmış sonuçlar sunan YENI Braun Face, kusurlarınızdan arınmanıza, en sevdiğiniz güzellik trendleri için doğal bir fondöten ya da doğal görünen, modelleri andıran bir ışıltı elde etmenize yardımcı oluyor. Her sabah sağlıklı, taze bir yüzle güne uyanmak YENİ Braun Face ile parmaklarınızın ucunda!

İşe hassas epilasyonla başlayın… 
Kusursuz bir cilt her kadının harika görünmesini ve kendini iyi hissetmesini sağlar. YENİ Braun Face ile güzelliğinizi kendi ellerinizle yakalayabilir; cildinizi göstermek için çekinmenize sebep olan tüm engellerden kurtulabilirsiniz.
YENİ Braun Face’in küçük ve etkili, ince epilatör başlığı görünmeyen tüyleri bile kökünden alarak kaşlar, dudak üstü ve çenede hassas bir uygulama sağlıyor. Süper etkili epilasyon için 10 mikro açıklığa sahip YENİ Braun Face ile epilasyon, manuel cımbızdan 200 kat daha hızlı ve ağdaya göre 4 kat daha kısa tüyleri bile alıyor. Tüm kadınların pürüzsüz bir cilt elde etmek için olmazsa olmazı olan bu yeni güzellik aleti; tüm kadınlara saniyeler içinde, haftalarca sürecek pürüzsüz, tüysüz bir cilt sunuyor.

Cihazı temizlik fırçasına dönüştürün… 
Ürünün başlığını kolayca değiştirdiğinizde, YENİ Braun Face etkili bir gözenek temizleyici fırçaya dönüşerek sizi dakikalar içerisinde spa kalitesinde sonuçlarla buluşturuyor. Sadece ellerle yapılan temizliğe göre 6 kata kadar daha etkili olan sonik temizleme teknolojisi;makyajı, kiri ve cilt kusurlarını hassas bir şekilde derinlemesine temizliyor. Braun Face %100 su geçirmez olduğu için banyo esnasında cildinizi hiç sorun yaşamadan nazikçe ve derinlemesine temizleyebilir, duş rutininizin ayrılmaz bir parçası haline getirebilirsiniz. Bu fırça ayrıca cildi, güzellik ürünlerini daha etkin biçimde emecek şekilde hazırlayarak anında daha pürüzsüz, daha yumuşak ve gözle görülür ölçüde güzel bir cilt sunuyor.



Süper şık tasarım… 
Sadece özellikleriyle değil, görüntüsüyle de dikkat çeken YENİ Braun Face, şık tasarımıyla kadınların tüm beklentilerine cevap veriyor. Gösterişli, ultra şık ve el çantasına bile sığacak büyüklükteki bu ürün; tatile, iş seyahatlerine götürmek için ya da hemen ilgilenmenizi gerektiren gözden kaçmış tüylere müdahale etmek için ideal!

Braun Güzellik Elçisi Jessica Alba; "İster kırmızı halıda boy gösterecek olun ister makyaj yapmadan sade bir gün geçirmek isteyin; her şeyden önce özenle temizlenmiş cildimize güvenebilmemiz gerekir. Braun Face, kadınlara makyajlı veya makyajsız aynı güveni ve özgürlüğü sağlıyor" diyor.

Siz de YENİ Braun Face’i tercih ederek güzellik elçimiz Jessica Alba gibi kusursuz bir parlaklığa kavuşun.


YENİ Braun Face’in tavsiye edilen satış fiyatı: 199 TL

 yakından bakmak için tıktık...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.