Max Factor Colour Intensifying Balm ile Rengini Göster ve Işılda!

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Max Factor’ün son yeniliği olan YENİ Colour Intensifying Balm, çarpıcı renkleri ve yoğun nemlendirici formülüyle tek seferde doğal bir etkiden göz alıcı dudaklara kadar her türlü değişimi bir arada sunuyor.


 Max Factor'ün yaptığı araştırmalar; kadınların yaşları ilerledikçe dudaklarında daha iddialı renkleri denerken, klasik rujları çok yoğun bulduklarını gösteriyor. Kadınlar görünümlerini istedikleri gibi kontrol edip uyarlayabilmelerini veya yoğunlaştırabilmelerini sağlayabilecek bir ürün arıyorlar. 

Her katmanıyla renk yoğunluğu artan YENİ Max Factor Colour Intensifying Balm, mevcut dudak parlatıcısı renkleriyle tam pigmentli ruj renkleri arasındaki renk dönüşümleri gamını uzmanlıkla oluşturarak bu ihtiyaca cevap veriyor. Hafif bir parıltıdan en yoğun tona kadar renk yoğunluğu sürüldükçe artan ilk dudak parlatıcısı olan YENİ Max Factor Colour Intensifying Balm ile dudaklarda istenilen etkiyi yaratmak mümkün! YENİ Max Factor Colour Intensifying Balm’ın 6 farklı renk seçeneğiyle tek seferde doğaldan göz alıcı dudaklara kadar her türlü değişim sağlanabiliyor.


 Doğal ten renkleri modasına uygun olarak dudak parlatıcıları da son dönemin trendleri arasına girdi. Yumuşak şeftali rengi tonları Sonbahar-Kış 2014 ve İlkbahar-Yaz 2015 defilelerinde görülen ten rengi ve daha çarpıcı pembe tonlarının yerini almaya başladı. Max Factor Global Kreatif Tasarım Direktörü Pat McGrath "Sahne arkasında, dudak makyajı için epey zaman harcıyoruz. Önce dudakları ıslak mendillerle siliyoruz, sonra bol miktarda dudak parlatıcısı uyguluyoruz, bir-iki saniye bekliyoruz ve sonra dudakları ıslak mendille yeniden silip dudak parlatıcısını tekrar uyguluyoruz. Dudaklarda doğal makyaja bir yönelim olsa da, klasik çarpıcı dudakların da modası geçmiyor çünkü kadınlar renklerle oynamaya bayılıyorlar!  Colour Intensifying Balm dudak parlatıcısının güzelliği, kadınlara podyumlarda yer alan çok çeşitli görünümleri tek bir ürünle uygulama imkanı sağlamasından geliyor. Doğal bir parıltı için bir katman veya çarpıcı, öne çıkan bir renk için birden fazla katman uygulayabiliyorlar.”

Max Factor Colour Intensifying Balm parlatıcısı nasıl uygulanır?
 En iyi sonuç için dudaklarınızı nazikçe temizleyerek ve hafif darbelerle kurulayarak hazırlayın
İlk renk etkisini görebilmek için, ürünü doğrudan ambalajından kullanarak hafif bir katman halinde dudaklara uygulayın
  Rengi hafif tabakalar halinde uygulayarak yoğunlaştırın. Beşinci katmanla maksimum renk yoğunluğunu elde edeceksiniz.


Bu benzersiz formül nasıl etki ediyor?
Nemlendirici Dudak Parlatıcısı: Formülü %70 oranında kapatıcı ve yumuşatıcı maddelerden oluşuyor. Dudakları beslemek ve pürüzsüz bir etkiyle nemlendirmek için içinde ayrıca mango yağı, shea yağı ve kakao yağı da bulunuyor.

§  Renk Yoğunluğu: İçindeki mikro incelikteki mika partikülleri sayesinde, ayrıntılı uygulama ve yoluyla her bir katmanda renklerin yoğunlaşmasını sağlıyor. Uygulandığında, ince mika parçacıklar parlatıcının her bir katmanda renklerin pürüzsüz bir şekilde yoğunlaşmasına imkan tanıyor. Ayrıca renk pigmentindeki ışık yansımalarını arttırarak renk yoğunluğunu da arttırıyor.

YENİ Max Factor Colour Intensifying Balm’ın tavsiye edilen satış fiyatı 34,90 TL

Max Factor un ürünelrne daha yakından bakmak için tıktık...
Blogger tarafından desteklenmektedir.