Burock Cilt Bakım Ürünleri ile Zamanı Durdurun...


Yaklaşık 1 aydır kullanmakta olduğum güzel bir cilt bakımını anlatmak istiyorum sizlere, Burock cilt bakım ürünleri ile zamanı durdurmaya var mısınız? Bana geldiğinden itibaren kullanmaya başladım ve cildimde oluşan canlılığı ve etkilerini herkes görsün istiyorum.
Burock markasının etkili ve yumuşak formüllü ürünleri sayesinde biz kadınlar zamanın ciltlerimizde yaptığı etkilere meydan okuyoruz. 



Yaşlanma karşıtı bakımda etkisi kanıtlanmış bileşenler ve doğadan gelen içerikler ile formüle edilmiş ürünler, cildi yormadan yoğun bir bakım yapıyor ve kısa sürede farkedilir bir etki yapıyor reçellerim.

Markanın sloganını çok sevdim 
''Kadının Güzelliğin Zaman ile Sınırlanamaz''

Ambalajları çok şık gümüş rengi kapları kaliteli olduğunun sinyallerini elinize aldığınız ilk andan itibaren hissettiriyor. Tüm ürünleri harika kokuyor temizlik kokusu var hepsinde elinze aldığınız ve yüzünüze sürdüğünüz anda kokuyu misler gibi duyuyorsunuz.
Burock Yüz Temizleme Jeli;
Yüz temizleme jeli çok güzel temizliyor. Ciltte biriken kiri, yağı ve makyaj kalıntılarını derinlemesine arındırıyor ve temizliyor.  
Sıkılaştırıcı Tonik;
İçinde buluna  at kestanesi özü ile ciltteki genişlemiş gözeneklerin sıkılaşmasına, cildinizin ferahlık ve yumuşaklık hissi kazanmasına yardımcı oluyor. Bir pamuk yardımıyla tamponlayarak temizlenmiş cilde uygulanıyor ve gözenekleri kapatırken arta kalan ciltteki yağı da alıyor.


Yaşlanma Etkilerine Karşı Yoğun Bakım Gece Kremi;
İçinde ki Matrixyl3000 aktif formülü kırışıklıkların azalmasına, cilt yapısının ve elastikiyetinin gelişmesine yardımcı olur. Ve düzenli kullanımda kırışık görünümünün azaldığını gözlemliyorsunuz.
Sabahları kalkatığımda aydınlık ve pırıldayan bir cilt sizi karşılıyor reçellerim..


Eğer siz de 30 lu yaşlara geçtiyseniz ve gerçek bir kırışık bakım seti arıyorsanız bu seriye mutlaka bakın reçellerim. Cildinize dost ve kaliteli bir marka kesinlikle...


Burock Ürünlerine bakmak satıldıkları noktaları görmek için tıktık...


Facebook sayfası için tıktık..

Cildinizle dost, temiz ve ferah akşamlar olsun ...
sevgiler...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.