JOHN FRIEDA İŞLEM GÖRMÜŞ SAÇLAR İÇİN ONARICI BAKIM ŞAMPUANI VE KREMİ

Bu iki ürünü uzun zamandır kullanıyorum reçellerim, eğer saçınız boyalı ve işlem gördüyse kuaför profosyonelliğinde bir bakım sizi bekliyor. Şampuan uçtan köke saçınızı canlandırlırken kremi onarıyor ve bakım yapıyor. İnca inchi yağının yıllardır bilinen bakımı ile saçlarınız gördüğünüz işlemin etkisini unutuyor. Evinizde kuaför salonu konforunu yaşamak isterseniz mutlaka deneyin. 
Saçlar katılaşmıyor, matlaşmıyor ve karışmıyor:))

John Frieda Full Repair Şampuan 250ml
Binlerce yıldır amazon yağmur ormanlarında yetişmekte olan Incha Inchı bitkisi, ebedi güzelliğini sırrını taşımaktadır. Omega3 açısından zengin Incha Inchı yağı içeren dolgunlaştırıcı formülü ile işlem görmüş saçların görünümü ve yapısını onarmaya yardımcı olur. Ağırlık yapmadan saçları daha dolgun bir görünüm kazandırmak için canlandırmayı destekler. Tarama sırasında karışma ve kırılma riskini azaltmak için saç tellerinin birbirinden ayrılmasına yardımcı olur. 
Kullanım şekli: Islak saça köpürterek uygulayınız ve iyice durulayınız. 

John Frieda Full Repair Full Body Conditioner 

 İşlem Görmüş Saçlar İçin Onarıcı Bakım Kremi 250 ml

İşlem görmüş saçların görünümünü ve yapısını onarmaya yardımcı olur. Ağırlık yapmadan saçları daha dolgun bir görünüm kazandırmak için canlandırmayı destekler. Tarama sırasında karışma ve kırılma riskini azaltmak için saç tellerinin birbirinden ayrılmasına yardımcı olur.

Bu güzel ürünleri sevgili kırık şemsiyenin etkinliğinde kozmoklinik hediye etmişti kocaman teşekkürler...Sizde bakmak ve bu ürünleri kullanmak isterseniz mutlaka bir göz atın reçellerim..
Yenilikler sizlerin olsun tabii benim de:)
 sevgiler...

2 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

harıka cok severım zaten cok tesekkurkler

hayatreceli dedi ki...

evet canıkom bende cok memnun kaldım:)

Blogger tarafından desteklenmektedir.