CREME SOLENNE AYAK, TOPUK KREMİ ve TIRNAK BALSAMI

Solenne ayak ve tırnak bakımı konusunda gerçekten bir dev. Ayaklarınızı lafta değil gerçekten yumuşacık yapıyor. Kullanmaya kıyamıyorum çünkü bitsin istemiyorum:) Ayaklarınızda ki pürüzleri, sert kısımları bir çırpıda yok ediyor. Özellikle tatilde ne kadar dikkat edersek edelim deniz, kum topukları sertleştiriyor. İşte Solenne burada imdada yetişiyor. Sürüp yatıyorsunuz uyandığınızda yumuşacık topuklar ve ayaklar sizlerin reçeller:))
Ve tırnaklarınız problemli ise el ve ayak tırnaklarında kusursuz bir bakım için balsamı deneyin. Ben her ikisinden de çok memnun kaldım...artık vazgeçilmezim oldular:)

Ayak ve Topuk Bakım Kremi;
Ayak bakımında bir devrim yaratan Solenne Ayak & Topuk Bakım Kremi, ilk kullanımdan itibaren fark edilir bir etki yaratır. İçeriğindeki Shea Butter ve özel aktifler yardımıyla ilk kullanımdan itibaren topuk çatlaklarının ve pürüzlerin giderilmesine yardımcı olur.
*İçeriğindeki Allantoin, bitkisel bir aktiftir. İrritasyonu önleyerek cildi rahatlatır.
*Shea Butter, Shea ağacının meyvesinden elde edilen bitkisel bir aktiftir. Cildi nemlendirir ve gün boyu süren bir yumuşaklık kazandırır.
*İçerdiği nemlendirici aktifler cildinizin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Kullanım Önerisi: İlk kullanımda ayaklarınızı 15- 20 dakika ılık suda beklettikten sonra ponza ve peeling uygulayın. Bir havlu yardımıyla ayaklarınızı kurulayıp Solenne Ayak & Topuk Kremini masajla cildinize yedirin. Daha etkili sonuç almak için kremi sürdükten sonraki ilk 30 dakika ayaklarınızı sıcak tutmanız önerilir. Ponza ve peeling uygulaması ihtiyaca göre haftada bir veya iki haftada bir kez olmak üzere uygulanabilir.




Tırnak Balsamı;
Günlük hayatın içinde, sıcak – soğuk su, deterjan, kimyasal maddeler ve hava değişiklikleri gibi dış etkenlerden olumsuz etkilenen tırnaklarınız için artık etkisini hızla göreceğiniz bir bakım ürününüz var. İçeriğindeki Shea Butter ve Vitamin F Forte, tırnaklarınızın ve tırnak çevresinin daha sağlıklı ve güçlü bir görünüme kavuşmasını desteler. 
Creme Solenne Tırnak Balsamı, tırnaklarınızda oluşan;
*Pullanma
*Soyulama
*Kırılma
*Renk değişimleri
*Yumuşama
*Tırnaklarda ve tırnak çevresindeki sertleşme, çatlama ve kalınlaşma gibi sorunların giderilmesine yardımcı olur.

Kullanım Önerisi: Ojesiz ve temiz tırnaklara yeterli miktarda Creme Solenne Tırnak Balsamı günde 1 – 2 defa masajla uygulanır. 



Bizlere Beray kozmetik tarafından verilen bu güzel ayak ve tırnak kremlerini siz de merak ediyorsanız 
linke tık tık..

3 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

tesaekkurler balınm

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

çok güzel bir krem . Bir tanıdığımda kullanıyor. Çok memnun

hayatreceli dedi ki...

@kelebeğim cok sevgiler:)
@Büşracım evet aynen çok güzel ben de çok memnun kaldım..

Blogger tarafından desteklenmektedir.