HARİKA!!! TURKCELL ile NOKIA LUMIA 1020'ye KAMPANYA YAPMIŞLAR...

Merhaba reçellerim iyi ve mutlu akşamlar diliyorum sizlere...
Bugün harika bir kampanya keşfettim ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Turkcell cihaz kampanyaları yapıyor biliyorsunuz. Nokia Lumia 1020 ile harika bir paket alarak hem bol bol konuşup internete girebiliyor. Hem de harika bir telefonun sahibi oluyorsunuz.

Nokia Lumia;



Nokia gerçekten telefonla kamerayı mükemmel bir şekilde birleştirmiş. Tek karede muhteşem fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor. Size sevdiklerinizle sadece gülümsemek, beğendiğiniz yerleri kareye sığdırmak kalıyor.
Sarı rengini çok beğendim canlı ve dinamik bu da sizin harika görüntüler çekmenizi sağlıyor. Profesyonel bir makineye artık ihtiyacınız kalmıyor çünkü Nokia Lumia 1020 profesyonel fotoğraf makineleri kadar etkileyici. 
Harika videolar çekebileceksiniz.  Bedava müzik özelliğiyle müzik hep yanınızda. Navigasyonu çok kullanışlı bir yere sadece gitmek istemeniz yeterli. Gerisini telefonunuza bırakın. Hızlı ve seri kullanışıyla pratik ve müthiş kareler yakalayıp bunları sosyal medya da anında paylaşabilirsiniz. En güzel fotoğraflar, çekimler artık sizden gelecek:)

Bu telefona sahip olmak kolay Turkcell'in sağladığı avantajlardan birini seçerek bu telefona sahip olabilirsiniz. Hem bol bol konuşup, hemde rahat rahat internete girerken elinizde Nokia Lumia olur ne dersiniz?

Birçok seçenek bulmak mümkün bu cihazla ilgili bütün fırsatları, kampanyaları görmek için aşağıda ki bağlantıya tıklayın...

Turkcell'in avantajları için tıktık

1 yorum:

Sohbet dedi ki...

şahane bir konu olmuş elinize saglık

Blogger tarafından desteklenmektedir.