İçinde ki Sen




Her yeni gün bizlere sunulan bir armağandır. Hayatın anlamı sabah uyandığımızda bizlere sunulan bu güzelliği sevgiyle kabul etmek ve akışına yaşamak belki de hayatımızın ne denli güzel olabileceğini anlamaktır. 
Başımızda oluşan ve gelen her olumsuzlukta aslında içimide ki seni, bir başka tabiriyle kendimizden güç almak gerektiğini düşünüyorum. Asıl güç ve konfor tam içimizde en derin yerde keşfedilmeyi bekliyor desem. 

Hayatı bıkkınlık ve usanmışlık üzerine yaşayan insanları takibe alın bakın aslında kendileri adına hiç bir şey yapmadıklarını göreceksiniz. Onlar her şeye yorgun, her şeye usanmış, halsiz isteksiz bir hayatı kendilerine layık görme becerisini başarmışlardır. Hayatın nasıl da kısa olduğundan haberli ancak bu kısa varoluşu renklendirmek için hiç bir şey yapmayan canlı topluluğudur. 

Oysa hayatta yapılabilecek öyle güzel şeyler var ki, yeter ki kendini keşfet ve bağlantıda kal. Kendiyle bağlantısı kesilen her kişi körelir, lütfen bağlantınızı kesmeyin her daim kendinizi sevin, kendiniz için bir şeyler yapın etrafınızda ki güzellikleri gezmeyi değil görmeyi seçin. Hayat o zaman çok daha anlamlı olacaktır. Ve inanın yaşadığınız her olumsuzlukla çok kolay baş edebileceksiniz. 

Uzun zaman sonra yeniden bloğumun başındayım, tamamen emekli olunca kendimi klavyenin başında buldum, aslında bir kardeşim bana yeniden ilham oldu desem çok daha doğru olacak. 

Bir kitap ta benden gelir belki kim bilir.. 
sevgiyle kalın..

Nesrin Ateş Şengülen

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.