Kadın ve Moda Hakkında

Modaya uymak, son dönemlerde çok moda.
Modayı yaşam şekli haline getirmiş olanlardan, “Son dönemin modası Nedir? Bunun modası geçmiş, bu şimdi çok moda” gibi kavramları çok fazla duyarız. “Ah moda sen nelere kadirsin “ dememek elde değil.

Daha çok tüketime yönelik olan moda terimi aslında bugün bizler için hayatın bir parçası haline gelmiş durumda. Gündemimizi sık sık meşgul eden, yaşamımızın adeta biçim almasına neden olan moda kavramı özellikle de biz bayanlar için olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Özellikle belli başlı isimler üzerinde toplanan moda kavramı “O ne yaptıysa modadır” sözüyle günümüz Türk kadınını simgeliyor.
Modayla ilgili akla gelen ilk şey giyim, kuşam olsa da aslında moda terimine bakıldığında bu terimin toplumların sosyo - kültürel açıdan yakın olduklarını da içerir. Ancak moda günümüzde sadece giyim ile sınırlandırılmıştır.
Kadın ve moda vazgeçilmez iki isim. Biri diğerinden kopsa da öteki asla ondan vazgeçemez. Özellikle televizyon programlarında sık sık karşımıza çıkan kim ne giymiş, neyi nereden almış, hangi renkler bu yaza damgasını vuracak, hangi ünlü bu yıl hangi saçla?  Bu sorulara verdiğimiz cevaplar bizim moda anlayışımızı oluşturarak dilden dile yayılır. Kadınlar arasında modaya dair ve ya kadına dair, sağlık, cinsellik, güzellik gibi kavramları televizyonlar dışında bizlere sunan kadın dergiler de bizim için iyi bir kaynak. Ancak bize bunu en iyi şekilde sunan bir rehber niteliğinde bize yardımcı olan dergileri bulmak zor. Bunun için Elele dergisini sizlere tavsiye edebilirim. Benim moda anlayışımla birebir örtüşen yazıları sayesinde yıllardır bir numaram… Moda tutumu yazı ve içerikleri ile hemen her sorunuza cevap bulabileceğiniz türden.

Modayla ilgili haberleri yakından takip etmek ve modadan geri kalmamak mı derdiniz? O halde sizde Elele dergisini başucu dergisi yapmalısınız.  Özellikle kadına özgüven aşılayan bu dergi sizlere bilmediğiniz konuda pek çok bilgi paylaşımında bulunuyor. Modayı sadece giyim olarak değerlendirenlere karşı savaş açan ve hemen her kavrama farklı bir boyut kazandıran bu dergi sayesinde siz de farklı şeyler öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.