Silk'n Silhouette ile #evimdegüzellik Deneyimi Başlıyor...

Mutlu akşamlar sevgili takipçilerim, reçellerim, okuyucularım. Son günlerde yoğun bir iş temposunda olmamdan dolayı pek buralara uğrayamıyorum ama kalbim aklım hep buralarda kalıyor bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Mayıs ayının başlarında harika bir kampanyaya başladık. 50 kadın tavsiye kanalının bizlere gönderdiği harika bir cihazla tanıştık.Bu cihazla selülitlere, sarkmalara son veriyoruz. 

Silk'n Silhouette ile konforlu  #evimdegüzellik yaşamaya siz ne dersiniz? Yaz mevsimi geldi artık deniz sezonu açılmaya başlanacak ve bu cihaz sayesinde kumsallarda salına salına gezmeye                  var mısnız?



Bu harika cihaza ulaşmak çok kolay. Siz de bu harika deneyimi yaşamak istiyorsanız hepsiburada.com dan Silk'n Silhouette ye ulaşabilirsiniz. 
Cihaz Türkiye de çok yeni ve fiyatı 799 lira.

Eğer bir blogger san ve bu cihazı istiyorsan #evimdegüzellik etiketiyle isteğini belirten bir blog yazısı yazabilirsin, yaratıcı video çalışması yapabilirsin ya da sosyal medya da resimler paylaşabilirsin ama bunları yaparken etiketi unutmamalısın...hadi bakalım bol şanslar..

Cihaz harika bir teknolojiyi ayağınıza getiriyor Kısaca tanımak gerekirse;
Bi-Polar RF Enerjisi. 
Cildin 10mm ye kadar olan katmanını sıkılaştırır ve selülit oluşumunu azaltır.
LED Light Enerjisi: 
Cildi dengeler düzeltir ve onarır.
IR Heat Enerjisi. 
Cildin yapısını düzeltir.

Evinizde profesyonel bakım zamanı diyorsanız ve selülitlerinizden bıktıysanız işte tam size göre bir devrim gibi cihaz:) cilt tabakanızı sağlamlaştırıp gevşek cildi gerginleştirir. Selüliti ve vücut çizgilerini azaltır. Daha sıkı bir vücur ve daha şekilli genç bir vücut için mutlaka bir tane sizde edinmelisiniz. Yok ben  yazılarıma, resimlerime güveniyorum diyorsanız haydi yarışmamıza katılmaya başlayın o zaman...

Bu güzel deneyimi bize sunduğu için 
www.tavsiyekanali.com a kocaman teşekkürler..

Denemeye başladım, bir süreden sonra deneyimlerimi de paylaşacağım.
Yepyeni bir deneyimde tekrar buluşmak dileğimle..
Sevgiyle kalın esen kalın...

1 yorum:

Pembe Dünyam dedi ki...

güzel bir yazı olmuş merak ediyordum bunu bu arada bende bloğuma beklerim sizi :)

Blogger tarafından desteklenmektedir.