Shiseido'dan Yoğun Enerji Veren Total Regenerating Cream

Mutlu hafta sonları sevgili okuyucularım 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun...şiddetsiz, adaletli, hakkaniyetli bir ülke dileğimle...

Harika bir kremle tanıştırmak istiyorum sizi yaşınız geçiyor ve sarkmalardan şikayet ediyorsanız mutlaka okuyun derim. Belki fiyatı pahalı ama etkili ve farkedilir çözüm için denemeye değer:))






Kozmetik dünyasının dev markalarından Shiseido  cilde yoğun enerji veren , kırışıklıklar ve sıkılık kaybı gibi tüm yaşlanma belirtilerinin görünümünü minimize eden Total Regenerating Cream’i geliştirdi.


Gece uyku esnasında cildin doğal yenileme gücünü aktif hale getirerek cilde yoğun enerji veren, kırışıklıklar ve sıkılık kaybı gibi tüm yaşlanma belirtilerinin görünümünü minimize eden yüksek etkili gece nemlendiricisi. Masajla uygulandığında mikro kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olarak daha sağlıklı, canlanmış bir görünüm sağlar.
Her gece, cildi temizledikten ve dengeledikten sonra kullanılan ürün,  yüze masaj hareketleriyle uygulanarak yüz kaslarının kuvvetlenmesine yardımcı olur.


Fiyatı :  50 ml 1039 TL  

1 yorum:

Çokalat lolipop dedi ki...

Fiyat bayaa.. iyiymiş 50 ml için ;) bi 20 sene sonra bakarım ben ^^ bilgilendirme için teşekkürler.

Blogger tarafından desteklenmektedir.