Topicrem AC Yağlı ve Hassas Ciltler Serisi

Merhaba sevgili okuyucularım, uzun zamandır kullandığım bir seriyi anlatmak istiyorum sizlere Topicrem lansmanında bizlere verdikleri yağlı ciltler serisini son zamanlarda cildimde sık sık çıkan sivilcelerim üzerinde denedim. Sonuç mu? bayıldım desem:)

Seri o kadar hassas ciltler için tasarlanmış ki yıkama jeli piyasadakiler gibi kıvamlı değil mis gibi temizlik kokuyor ve akışkan tek pompa köpürtmeye yetiyor. Hele o kokusu beni benden alıyor.




Topicrem AC Purifying Cleansing Gel 200ml

Yağlı ve hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiştir. Sabun içermeyen temizleyici bazı ile cildi arındırmaya ve kurutmadan nazikçe temizlemeye yardımcıdır. Kir ve fazla sebumu elimine etmeye çalışır. Cildi temizlemeye ve ferahlatmaya yardımcıdır. Paraben içermez. Islak yüz ve boyun bölgesine köpürterek uygulayınız. Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız. 

Topicrem AC Active Care 40ml

Ergenlik dönemi ve yetişkinlerde akne eğilimli ciltlerde görülen cilt kusurları için spesifik geliştirilmiştir. Sebum düzenleyici, keratolitik ve antibaktariyel içeklerin birbirini tamamlayıcı kombinasyonu ile etkinlik ve uyumluluğu sağlamaya çalışır. Bu bakım, siyah noktaların temizlenmesine yardım eder, kırmızılığı yatıştırmayı ve akne izlerini azaltmayı sağlamaya yardımcıdır. Cildi arındırmaya, pürüssüzleştirmeye, yatıştırmaya ve nemlendirmeye yardım eder. Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Paraben içermez. 
Kullanımı:
Sabah ve/veya akşam yüz ve boyun bölgesine uygulayınız.

Topicrem Ac Compensating Moisturizing Cream 40ml

Cildi nemlendirir, rahatlatır ve yatıştırır
Bileşimindeki aktif maddeler ile hassas ve yağlı ciltler için etkinliğini sağlamak üzere özel olarak seçilmiştir.
Dermatolojik kontrol altında akneli ve yağlı ciltler üzerinde test edilmiştir.
Paraben içermez.
 
Kullanımı:
Sabah ve/veya akşamları temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulayın.

Sivilcelerim en kısa zamanda kuruyor ve sönüyor sebum dengeleme sistemi ile azaltıyor. Eğer sizin de sivilce probleminiz var ise mutlaka bu seriyi denemelisiniz. Topicrem kalitesini cildinizde yaşayın. Bir çok ürünü mevcut özellikle bebekleriniz için harika ürünler yapmışlar. Mutlaka yakından bakmalısınız:)

Ürünlere eczanalerden ulaşabilirsiniz. Eğer internet üzerinden almak isterseniz dermo marketlerde satılıyor. 

Kocaman sevgiler...

2 yorum:

Çokalat lolipop dedi ki...

Sanırım bu temizleme jeli tam bana göre missha dan aldigim da bitmek üzere tam denk geldi. Burun çevremdeki yağlanmadan bıktım. Yazı için teşekkürler eline sağlık... ^^

hayatreceli dedi ki...

@çikolat eğer sivilce sorunun varsa mutlaka dene harika bir ürün:)

Blogger tarafından desteklenmektedir.