Sephora'dan Sevgililer Günü Banyosu

Sephora’dan Aşk Dolu Haber…
6 Şubat-14 Şubat tarihleri arasında seçili parfümlerde yapacağınız 150 TL. ve üzerine 30 TL. anında indirim ayrıca Garanti Bonuslulara 200 TL. ve üzeri alışverişlerde 40 TL. Sephora Bonus hediye! 100 TL.’ye 20 TL.’den başlayan parfüm indirimine her ek 59 TL.’de artı 10 TL. indirim sağlanırken, seçili parfüm kofrelerinde de Sevgililer Günü’ne özel %30 indirim tutkunlarını bekliyor.



LOVE LOVE LOVE…
Sevgililer Günü için özel hazırlanan ve ‘Limited Edition’ olma özelliği taşıyan Sevgililer Günü koleksiyonundaki banyo ürünleri, ambalaj tasarımları ve kokusuyla da dikkat çekiyor. Romantik olduğu kadar eğlenceli de olan bu koleksiyon için Sephora, banyo serisine yeni bir koku ekliyor: ‘Lilas Blue’ (Mavi Leylak) Bağımlılık yapan ‘Mavi Leylak’ kokusu; kesinlikle çok etkileyici!
Sephora Sevgililer Günü banyo serisi ile hem güzelliğiniz hem sevginiz emin ellerde…
Romantik olduğu kadar eğlenceli de olan bu koleksiyon için Sephora, banyo serisine yeni bir koku ekledi: Mavi Leylak. Bağımlılık yapan ve şehvet uyandıran Lilas Blue (Mavi Leylak) kokusu; kesinlikle çok, çok etkileyici!


VALENTINE’S DAY CUSTOMIZABLE BUBBLE BATH & SHOWER GEL
Onu etkilemek, küçük oyunlar oynamak ya da aşkınızı yeniden ölçmek mi istiyorsunuz? Kişiselleştirebileceğiniz banyo köpüğü bunu doğal bir şekilde yapmak için yardımcı oluyor. Kutu içindeki stickerlar yardımıyla mesajınızı şişe üzerine yazın ve Sevgililer Gününün unutulmaz olması için bekleyin! 
Fiyat : 24,90TL


VALENTINE’S DAY CALENDAR OF LOVE BLUE LILAC
14 gün için farklı renk ve kokuda kalp şeklinde banyo köpüğü olan set ile her gün farklı renk ve kokuda banyo keyfi yapma şansı yanı sıra set içinde yer alan sürprizli bölmelerdeki metinlerle farklı bir dilde Seni Seviyorum demeyi öğrenerek sevdiğinizi şımartabilirsiniz.
Fiyat : 49,90TL


VALENTINE’S DAY MOISTURIZING BODY LOTION BLUE LILAC
Kesinlikle karşı konulamaz bir formülle hazırlanmış vücut losyonu içeriğindeki ‘Mavi Leylak’ ile cildinizi yumuşacık yaparken, kokusuyla ruhunuzu besliyor.
Fiyat: 24,90TL


VALENTINE’S DAY LOVE BOX BLUE LILAC
Özelleştirilebilir Banyo Köpüğü + St. Valentin Lavanta El Kremi + Tutkulu Kırmızı Kalpli Duş Çiçeği = İyi hissettirecek aşk kutusu işte hazır!
Fiyat : 49,90TL  


VALENTINE’S DAY EAU DE TOILETTE BLUE LILAC
Bu kokuyu boynunuza ve bileklerinize sıktığınız anda, hem siz hem etrafınızdakiler harika çiçek kokusuyla sarmalanıyor. Şişenin içerisindeki ‘Love’ baskısı ile 30 ml. formatında üretilen parfüm sınırlı sayıda üretilmesiyle daha da özel bir hal alıyor.
Fiyat :39,90TL 


VALENTINE’S DAY HAND WASH BLUE LILAC
En azından mutfakta veya banyoda trendy imaja sahip bu sıvı el kremi ile onu düşüneceğiniz kesin!
Fiyat : 14,90TL   

3 yorum:

Unknown dedi ki...

merhabalar :)(:
blog'unuz çok şeker, bana da beklerim :)(:

http://aycinmutlu.blogspot.com.tr/

hayatreceli dedi ki...

sevgiler Aycin tabi ki gelirim:)

Adsız dedi ki...

Bende isterim yaa cok guzel

Blogger tarafından desteklenmektedir.