Spa & Hammam’ın Yeni Gözdesi Biologique Recherche

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta modern gelenekler konsepti ile hizmet veren Spa&Hammam, yeni markası Biologique Recherce ile misafirlerini benzersiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor. Yaratıcı ve yenilikçi duruşuyla yenilenme fırsatı sunan Biologique Recherche, 
vücut ve ciltte ferahlama vaat ediyor.




Şehrin merkezinde, 2.100 metrekarelik alanda, konuklarına derin bir nefes alma fırsatı sunan Spa&Hammam, bir biyolog, bir fizyoterapist ve bir doktorun birikim ve tutkularıyla yarattıkları Biologique Recherce markasını bakım menüsüne kattı. Kişiye özel tasarladığı bakımlarla tanınan ve gerçekleştirdiği analizlerin sonuçları doğrultusunda öneriler getiren marka, 30 yılı aşkın tecrübesini 5 farklı bakım paketiyle sunuyor. 

Profesyonel kadrosu, eşsiz teknik donanımı ve felsefesiyle 35’den fazla ülkede tercih edilen Biologique Recherche, kadın ve erkeklere “Cilt Durumları”nı öğrenme imkânı sunuyor. Değişkenlik gösteren cilt tiplerine uygun testlerin ardından kişiye özel bakımlar yine profesyoneller tarafından uygulanıyor. Biologique Recherche ürünleriyle ferah bir rahatlama sunan bakımlar; “Lift C.V.S.”, “Soin Lissant”, “VIP O2 Cilt Bakımı”, “Essential Oils Slimming Massage” ve “Lift C.V.S. Firming & Toning Treatment” olmak üzere 5 farklı başlıkta toplanıyor.

BIOLOGIQUE RECHERCHE’DEN AYRICALIKLI BAKIMLAR…



LIFT C.V.S.
Biologique Recherche ürünleri ile cildi yenilerken, sıkılaştıran, restore eden, nemlendiren ve dış etkilere karşı koruyan bir bakım. İlk bakım sonrasında dahi kırışıklıkları fark edilir şekilde azaltarak pürüzsüz ve gençleşmiş bir cilt sunan Lift C.V.S. aynı zamanda daha aydınlık ve yumuşak bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

SOIN LISSANT
Hassas ciltler ve yaşlanma sonucu incelip, hassaslaşmış ciltler için ilk yardım bakım niteliğine sahip. Kimyasal dermabrazyon, lazer, kimyasal peeling sonrası uygulanabilecek ideal bakım türü. Soin Lissant, cildi nemlendirerek korurken, parıltılı ve ışıltılı olmasını sağlıyor.


VIP O2 CİLT BAKIMI
Biologique Recherche ürünleriyle yapılan masaj şehrin yıpratan etkisine karşı geliyor. VIP O2 Cilt Bakımı metropolde yaşayanlar, sigara kullanan ve çok seyahat edenler için uygun bir bakım paketi sunuyor. Bio enerji masajları ile cildi yenilerken, oksijenle gelen tazelenme ışıl ışıl bir görünüm ve sağlıklı bir cilt kazandırıyor.

ESSENTIAL OILS SLIMMING MASSAGE
Biologique Recherche ürünleriyle uygulanan inceltici bakım, tamamen sorunlu ve yağlı bölgelere odaklanıyor. Essential Oils Slimming Massage 3 seansta inceltici etkisini hissettiriyor.



LIFT C.V.S. FIRMING & TONING TREATMENT

Gözenekleri tıkayan ve cildin oksijen almasını yavaşlatan ölü hücreleri yok etmek için uygulanan bakım, cilde oksijen akışını sağlarken, dokuları da forma sokan bir etkiye sahip. Yumuşak bir cildin yanı sıra vücut çizgileri yeniden şekilleniyor.

Otele ve hizmetlerine yeniden bakmak için tıktık..

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.