Sevgililer Gününe En Uyumlu İkili! Molton Brown Black Pepper ve Pink Pepperpod

Molton Brown’un Sevgililer Günü’ne özel olarak seçtiği Pink Pepperpod ve ödüllü Black Pepper serileri ile aşkınızı  bir kez daha taçlandırın. Bu özel günde size ve partnerinize harika seçenekler tasarlamış.

Erkeklere özel olarak üretilen Black Pepper ve kadınlara özel üretilen Pink Pepperpod ikilisi aşkı kutlarken sonsuz uyuma, bakıma ve güzelliğe en çarpıcı şekilde vurgu yapıyor.



Molton Brown, özel hediye paketi ve ücretsiz adrese teslim servisini bu Sevgililer Günü’nde de kesintisiz olarak sağlıyor. Bu çerçevede www.mbturkey.com adresinden vereceğiniz siparişleriniz Londra’dan gelen özel hediye paketlerinde dilediğiniz adrese ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

Eşsiz içeriği ve şık görüntüsü ile sevgilinizi büyülemeye aday özel bir seri ‘‘Pink Pepperpod’’




Molton Brown’ın bu Sevgililer Günü’nde kadınlara özel olarak seçtiği Pink Pepperpod serisi, eşsiz içeriği ile mükemmel bir bakım sunarken çarpıcı kokusu ile de teninizde ve yaşam alanlarınızda tropikal bir iz bırakıyor. Pink Pepperpod Body Wash, içeriğinde bulunan antioksidan bakımından zengin Gine Körfezi’nin pembe biber özleri sayesinde cildinizi çevresel etkilere karşı koruyor ve en iyi şekilde arındırıyor. Birbirinden özel içeriklerin Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan Pink Pepperpod Eau Fraiche ise, sevgilinize baş döndürücü bir deneyim vadediyor. Pink Pepperpod Eau Fraiche, üst notalarındaki ateşli pembe biber ve mandalina ile sevgilinizin teninin taze ve çekici kokmasını sağlarken; zencefil, meşe yosunu ve paçuli yağlarının eşsiz baharatlı aroması sayesinde ise enerjisini açığa çıkarıp zinde hissetmesini sağlıyor.

Serinin bir diğer ürünü olan Pink Pepperpod Medio Candela, üst notalarındaki ateşli pembe biberler ve mandalina kokusu ile evinizde geçirdiğiniz romantik anlarınızda size eşlik ediyor. Paçuli yağının tütsülü aroması ruhunuzu sakinleştirirken, zencefil ve pembe biber aromaları ise günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı oluyor. Serinin en yeni ürünü Pink Pepperdod Aroma Reeds ise, en özel anlarınızda baharatların baş döndüren etkisi ile evinizde mistik bir hava yaratıyor. Gine Körfezi’nden tropikal pembe biberleri, mandalina ve eleminin Hindistan cevizi, meşe yosunu, laden, zencefil, paçuli ve sedir ağacı ile harmanlanmasından oluşan bu özel koku tropikal adaların enerjisini, huzurunu ve ferahlığını hem ruhunuza  hem de yaşam alanlarınıza taşıyor.

Black Pepper Serisi ile onu bu  Sevgililer Günü’nde karabiberin büyüsünü ile tanıştırın



Molton Brown’ın Sevgililer Günü’nde erkeklere özel olarak seçtiği ödüllü Black Pepper serisi sevgilinizin başını döndürmeye aday... Bu seri karabiberin canlandırıcı etkisini sevgilinizin cildine taşıyarak güne kusursuz ve enerjik bir başlangıç yapmasını sağlıyor. Black Peppercorn Body Wash, içerdiği karabiber yağı ile kan dolaşımını hızlandırıp, soğuk kış günlerinde sevgilinizin bedeni ısıtırken; Re-Charge Black Pepper Body Scrub Bar içeriğinde bulunan biber taneleri ile peeling etkisi yaparak sevgilinizin tenini canlandırıyor. Serinin en sevilen ürünlerinden biri olan Re Charge Black Pepper Eau de Toilette ise kişniş, kimyon, meşe yosunu, bergamot ve zencefil özlerinin Molton Brown  ustalığında harmanlanmasından oluşan çarpıcı kokusu ile sevgilinizin teninin uzun saatler güzel kokmasını sağlıyor.

Serinin son ürünü Re Charge Black Pepper Candela ise karabiber, kasnı otu sakızı, petitgrain, vetyver ve Mısır baharatları karışımından oluşan eşsiz kokusuyla Doğu’nun egzotik ve oryantalist havasını yaşam alanlarına taşıyor.


Daha fazla bilgi ve online alışveriş için : www.mbturkey.com


Fiyat Bilgisi...

Pink Pepperpod Body Wash: 85 TL
Pink Pepperpod Eau Fraiche: 150 TL
Pink Pepperpod Medio Candela: 150 TL
Pink Pepperdod Aroma Reeds: 200 TL
Black Peppercorn Body Wash: 85 TL
Re-Charge Black Pepper Body Scrub Bar: 65 TL
Re Charge Black Pepper Eau de Toilette: 150 TL
Re Charge Black Pepper Medio Candela: 150 TL

Re Charge Black Pepper Forte Candela: 230 TL

Harika bir romantizmi yaşadığınız güzel günleriniz olsun sevgiler...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.