Pupa Milano Makyajda Sevgililer Günü İçin Aşkın Rengini Kırmızı Seçti

Pupa Milano, Tüm Yeni Trendlere İnat, Sevgililer Gününde “Elegan ve Klasik” Olmayı Öneriyor
Son yıllarda kendini sürekli yenileyen moda trendleri Sevgililer Günü için de bir çok farklı tasarım ile karşımızda. Pupa Milano trend akımına kısa bir es verip, Sevgililer Günü’nde daha elegan ve klasik görüntüyü tercih ediyor.
Çekici gözler için eyeliner ve yoğun maskara öneren Pupa Milano, dudaklarda kırmızıdan vazgeçmiyor. Kadının en çekici halini yansıtan kırmızı sadece dudaklarda değil ayrıca tırnaklarda da kendini göstermeye devam ediyor.



Sevgililer Günü’ne özel yapacağınız makyajın kalıcı olması için Pupa Milano’nun tavsiyeleri arasında, önce göz makyajının tamamlanması, akabinde pudra uygulaması geliyor.

Pudranın uygulanmasından sonra rujunuza uygun dudak kalemi ile dudaklarınıza kontür çekiniz. Fırça ile rujunuzu kontür içine uygulayınız. Gece boyunca kalıcı ve cazibeli makyaj için bu küçük tüyoları unutmamak gerekiyor.

PUPA Milano I’m Pure Colour Lipstick – 62.00 TL

 I’M, cazibeli kadınlar ve onların karşı konulmaz dudakları için Pupa Milano tarafından özel olarak geliştirildi. I’M içeriğinde besleyici yağlarla yoğun renklerin mükemmel dengesi bulunuyor.
Parlak polimerler ve nemlendiricilerin birleşimi dudaklarda ekstra pürüzsüz bir görüntü ve inanılmaz yumuşak ve kremsi bir doku yaratır. Özel Jelleme Tekniği zengin, doygun ve homojen renkleri garanti eder.
I’m, makyaj dünyasına daha önceden görülmemiş bir renk ölçütü ve göz alıcılık getiriyor!
Dermatolojik olarak test edilmiştir ve paraben içermez.
Önerilen Renkler:
308 Burgundy
309 Rouge Noir

PUPA Ultraflex Mascara – 58.90 TL


Göz makyajının vazgeçilmezi olan mascarada ise Pupa Milano, Ultraflex Mascara’yı öneriyor. Kirpikleri kökten uca ayrı ayrı tarayarak dolgun ve daha uzun bir görünüm kazanmasını sağlayan Artflex fırçası ile kullanımı son derece kolay olan Ultraflex Mascara, kirpiklerde topaklanma ya da yapışmayı engeller. Özel olarak tasarlanan yumuşak ve esnek yeni nesil aplikatörü kirpikleri teker teker ayırır. Ultraflex ile kirpikleriniz hiç olmadığı kadar kıvrık ve uzun bir görünüme sahip olabilir.
Pupa Milano’dan maskara kullanımı ile ilgili birkaç tüyo;
1. İlk önce kirpik uçlarınıza, kısa kısa tarayarak uyguluyorsunuz.
2. Bu işlem sonrasında kirpiklerinizi dipten yukarı doğru tarayarak her bir kirpiğin boyanmasını sağlıyorsunuz.
3. İddialı makyaj sevenlerdenseniz, maskaranızı ikinci kat aynı şekilde uygulayabilirsiniz.
Maskara kullanımında en önemli püf nokta kirpiklerin doğru taranmasıdır.
Önerilen Renk:
001 Extra Black

PUPA Vamp! Definition Eyeliner – 56.00 TL

Pupa Milano’nun yeni eyelinerı Vamp! Definition Eyeliner, keçe ucu ile uygulamayı çok daha kolay bir hale getiriyor. Kirpik diplerine en yakın yerden çizginizi çekmeye başlayın. Bunu gözlerin iç kısmından uçlara doğru yapın. Gözün doğal şekli ortaya çıkana kadar çizgiye devam edin. Ardından istediğiniz gibi kalınlaştırabilir ya da hatları belirginleştirmede kullanabilirsiniz.
PÜF NOKTALAR:
- Eyelinerı kullanmadan önce şişeyi çalkalayınız.
- Gözünüzü daha büyük göstermek için, göz içine aydınlatıcı Pupa Milano Multiplay Eye Pencil ( no : 01 ) uygulayın.
- 2015’te daha da uzayan eyeliner kuyruklarını, alt kirpik diplerine uygulanan çizgi ile birleştirmeyin, iki ucun birleşmesi gözü daha küçük gösterecektir. Multiplay Eye Pencil’ı iki çizgi arasında da kullanabilirsiniz. Bu gözlerinize derinlik katarken ayrıca daha büyük gözükmesini de sağlar.
Önerilen Renkler:
100 Extra Black Matt
300 Deep Blue Matt.

PUPA LIKE A DOLL - Nude Skin Compact Powder –84.90 TL

 2015 başında raflarda yerini alan Pupa Milano’nun yeni nesil pudrası Like A Doll Nude Skin Compact Powder ile cildiniz olmadığı kadar pürüzsüz ve doğal bir görünüme sahip olacak.
Özel formül içeriğinin başrol oyuncuları pirinç nişastası ile işlenmiş tozlar ve cildin üzerinde eşit bir şekilde yayılmasını sağlayan silikonik reçine mikro partikülleri. Sonuç pürüzsüz, mat, ipeksi ve hiç olmadığı kadar doğal. Bu özel formül ile yüksek yağ emici özelliğinin yanında özel silikon pudralar cildin pürüzsüz ve yumuşak kalmasını sağlar. Gün boyu sade ve güzel bir cilde sahip olabilirsiniz.
Like A Doll Nude Skin Compact Powder SPF 15 korumalıdır, dermatolojik olarak test edilmiştir, paraben içermez, yağsız ve parfümsüzdür.

PUPA Like A Doll Luminys Blush – Işıltılı Allık 94.60 TL



İnanılmaz parlak bir etki ve taze görünüm için Pupa Milano tarafından özel olarak formüle edilen Like A Doll Luminys Blush, incecik dokusu ile cildinizi kurutmaz, tabaka bırakmaz. Yumuşak ve ipeksi dokuşu ile yüzünüze orantılı aydınlık sağlar.
Ürünleri profesyonel allık fırçaları ile kullanmanız tavsiye edilir.
Eğer kontur istiyorsanız yüzüne renk eklemek için yuvarlak allık fırçası ile allıktan küçük bir miktar alın ve elmacık kemiklerine doğru hafif bir şekilde yayın. Bunu kesik uçlu allık fırçası ile de yapabilirsiniz. Kesik uçlu allık fırçası ise sonuç yuvarlak uçlu fırçadan farklı olarak daha keskin olacaktır.
Renk eklemek için ise elmacık kemiklerine uygulama yapmak gerekmektedir. Renk ile kontur vermek istiyorsanız, yüzün ortasından başlayarak elmacık kemiklerinin altına uygulamalısınız.
Pupa Milano’nun önerdiği renkler;
104 Baby Rose
105 Starry Pink
202 Gold Desert Pink

PUPA Lasting Color Oje- 21.90 TL

 Aşk sadece dudaklarda değil, ellerinizde de renk bulsun. Pupa Milano Sevgililer Günü’nde tırnaklarınız için kırmızı tonlarını öneriyor.
- Oje seçimi nasıl yapılmalıdır?
Oje fırçasını tırnağınıza sürerken üzerinde mümkün olduğunca az oje bulundurun, böylece topaklanma yapmasını ve tırnak üzerinde baloncuk şeklinde kurumasını engellemiş olursunuz. Ayrıca ojenizi çok fazla kat sürerseniz, bir o kadar da geç kurumasına neden olursunuz.
-Oje sürmeye tırnağın orta kısmından başlayın.
Tırnak kenarlarına taşan ojeyi yok etmek için kulak temizleme çubuğunu asetona batırın ve tırnak kenarlarınızı dikkatlice temizleyin.
- Ojenin kalitesinin bozulmaması için her sürme işleminden sonra oje kapağını kapatmayı unutmayın.
- Ojeyi öncelikle tırnağın orta kısmına, sonrasında iki kenarına uygulayın böylece sürme işlemi daha kısa sürer ve tırnak üzerinde daha az fırça izi olur.
Önerilen Renkler:
601 – Red Fire
602 - Red
604 – Dark Red
614 – Red Queen Heart

Bir çok yerde internetten satışı yapılıyor bulabilirsiniz, ama ben size deniz kozmetiğin adresini vereceğim.  Pupa Milano ya daha yakından bakmak için tıktık..
Watsons mağazaların da da bulmanız mümkün..

Harika bir hafta sonu olsun, kıpkırmızı bir gün dileğimle...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.