LR PowerLIFT ile Yılın En Canlı Cildi Sizin Olacak

 LR PowerLIFT ile yılın en canlı cildi sizin olacak
LR PowerLIFT, cildinizin ışıldaması için ihtiyacı olan bakımı tek bir kremde buluşturuyor.  İçeriğindeki yosun ve bitki özleri cildinize anında enerji verirken, yaşlanma karşıtı formülü ile de zamana meydan okuyor. PowerLIFT ile 2015’in ilk gününden itibaren daha canlı ve genç bir cilde sahip olacaksınız.


LR  PowerLIFT Yüz Kremi, yeni yılda cildinize verdiğiniz tüm sözleri tutmanızı sağlayacak. Yorgun ve cansız görünümlü ciltlere savaş açan LR PowerLIFT Yüz Kremi, yosun ve yedi bitki ekstresinden oluşan nemlendirici karışımı ile cilde anında canlılık kazandırıyor. Aynı zamanda içerdiği Reductine®, Hyaluron asit, proteinler, A ve E vitaminleri sayesinde yaşlanma belirtilerinin ortadan kalkmasına yardımcı oluyor. Gece veya gündüz kremine gerek duymadan kullanılabilen krem, hafif dokusuyla cilde hızla nüfuz ediyor ve anında yoğun bir nem kazandırarak ışıltılı ve pürüzsüz olmasını sağlıyor.
Erkek cildine de uygun olan LR PowerLIFT,  yorgun bir günün veya gecenin ardından yeniden taze bir görünüm elde etmek için yıl boyunca yanınızdan ayırmayacağınız kurtarıcınız olacak. 
Tüm ürünler için 444 12 61 numaralı telefondan size en yakın satış danışmanına ulaşabilirsiniz.
Daha fazla bilgi almak için: www.lrworld.com/healthandbeauty
LR Instagram: @LRTURKEY - #lrturkey


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.