Lierac'tan 40.Yıl Hediyesi...Özel Bileklikler En sevdiğiniz Ürünlerle Birlikte

Güzelliğin yaşı olmadığını savunan cilt yaşlanması konusunda uzman ilk Fransız dermokozmetik markası Lierac, 40 yaşında! Her yaşta güzel kalmayı bilen, kendine güvenen, göz kamaştıran, hayatın kontrolünü elinde tutan kadınların zamanı da kontrol etmesine yardımcı olan Lierac, 40. yılında en çok satan yaşlanma karşıtı ürünlerin 30 ml’lerinden oluşan özel koleksiyonu piyasaya sundu.



Liftissime: 145 TL




Premium: 215 TL



Magnificence: 125 TL



40. YILA ÖZEL BİLEKLİK
Magnificence, Liftissime ve Premium’un 30 ml’lerinden alanlara, Lierac’ın 40. yıl için hazırladığı çok özel bileklikler de hediye. Lierac’ın hikayesi 1975 yılında, Fransız Estetik Tıp Derneği kurucu üyesi olan Dr. Leon Cariel’in tecrübesini ve cilt uzmanlığını tüm kadınlara sunmaya karar vermesiyle başladı.
Ulusal Fransız Bilimsel Araştırma Merkezi, Fransız Hastanesi ve ülkenin önde gelen üniversitelerinin eczacılık bölümleri ile ortak araştırmalar yürüten Lierac Laboratuvarları, başarısını bu güçlü birlikteliklere borçlu.


DÜNYADA DA LİDER
Lierac’ın ilk piyasaya çıkış ürünü ise Phytolastil Gel. 1975 yılında ilk çatlak önleyici ürün olarak piyasaya çıkan Phytolastil Gel, hiç kuşkusuz Türk kadınlarının özellikle hamilelik döneminde bütünleştiği ve en çok tercih ettiği ürünlerden biri. Cilt kusurlarını gidermek ve cildin zaman içerisinde kaybolan fizyolojik dengesini yenilemek amacıyla yaratılan Lierac ürünleri; dermotolojik, günlük, güneş, incelme ve yaşlanma karşıtı olmak üzere 5 ana kategoride kullanıcıyla buluşuyor. Lierac, 20’si yaşlanma karşıtı olmak üzere 58 ürüne sahip.

Bakımlı, güzel ve genç kaldığınız bir gün dileğimle sevgiler...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.