"ASİL İKİLİ" Aşk İçin Bir Arada

Merhaba reçel okuyucularım, sevgililer günü yaklaşıyor o yüzden bu özel gün için hediye seçeneklerini sizlerle buluşturmak istiyorum. Hani burada görür birilerinin kulağına koyar ve hayallerinize ulaşırsınız diye:) Bu sefer takıdan gideceğim. Bir bayanın en dayanamadığı noktalardan biridir takılar, mücevherler ve bu özel günde hediye almak ta ayrıca mutluluk verici bir hediye olur diye düşünüyorum.

Sevgililer Günü’nde aşkını ölümsüz kılmayı kim istemez? Bunun en iyi yolu sevgilinize ömür boyu unutulmayacak, ölümsüz bir hediye vermek…


Tekvin Pırlanta, aşkları unutulmaz kılmak için takı dünyasının en asil ikilisi pırlanta ve yakutu bir araya getirdi. Tekvin’in pırlanta ve yakutu buluşturan üçlü seti yüzük, küpe ve kolyeden oluşuyor.
 Kolyesinde 0.11, küpesinde 0.49, yüzüğünde 0.20 karat H VS pırlantanın kullanıldığı sette 0,25, 0,97 ve 1.58 karatlık yakut var. Taşlar 18 ayar beyaz altınla birleştirilerek ortaya “aşk dolu” bu tasarımlar çıktı.
 Kadınların vazgeçilmez taşı pırlantayla, sultanların tercihi olarak bilinen yakutu buluşturan üçlü set Sevgililer Günü’ne özel fiyatlarıyla vitrinlerdeki yerini aldı… 
Küpe 2410 TL ,Yüzük 1180 TL , Kolye 1290  TL

Zarif ve pırıltılı akşamlar dileğimle sevgiler:)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.