SHISEIDO'DAN CİLT CANLANDIRICI SERUM: GLOW REVIVAL

                               

Kozmetik dünyasının dev markalarından Shiseido, günümüz kadının değişen güzellik anlayışından yola çıkarak cilt şikayetlerine çözüm bulmanın yanısıra, cildin genel görünümünde fark yaratacak bir ürün geliştirdi. Bio Performance Glow Revival Serum.


Cildin sağlıklı görünümünü  ve ışıltısını etkileyen 3 önemli faktör, cilt tonu, cilt dokusu ve yüz hatlarının sıkılığı.Bunlarda meydana gelecek hasar ile , cildin genel ifadesi değişir, yaşlanma izleri belirgin hale gelir. Shiseido, Bio Performance Glow Revival Serum özellikle sağlıklı bir cilt dokusu, tonu ve yüz hattı elde etmek için kılcal damarları besleyen ve canlandıran Multi-Capisolve 1124 teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.Bu teknoloji  cildin genel görünümünü etkileyen birden fazla soruna kökten çözüm sağlıyor.

Renk bütünlüğü sağlayan ve cilt yapısını pürüzsüzleştiren Glow Revival Serum’un, gündüz ve gece kullanılması tavsiye ediliyor. Sürüldüğü andan itibaren ciltte etkisini gösteren serum, enerjik bir ışıltı katıyor, donuk cilt sağlıkla parlıyor. Düzenli olarak bir aylık kullanım sonunda ise ciltteki dengesiz pigmentasyon azalıyor, gözenek görünümü de azalarak cildin esnekliği artıyor.
Her gün sabah ve akşam Ultimune Power Infusing Concentrate serumdan sonra sürülmesi tavsiye edilen ürün, nemlendirici bakım kremleriyle tamamlanıyor. 

  Bakımlı günler dileğiyle sevgiler...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.