PARİS KALİTESİ ''NUXE SPF15 BAUME PRODIGIEUX LEVRES DUDAK KREMİ''

Sizleri muhteşem bir dudak kremi, balmı, parlatıcısı ile tanıştırmak istiyorum reçellerim, sürüşü harika, dudakta duruşu harika, kokusu harika bir kadın dudak kreminden daha başka ne isteyebilir ki? renk seçenekleri var üstelik Nuxe Paris kalitesi ve  SPF 15 korumasıyla çantanızdan ayırmayacaksınız. Ben öyle yapıyorum bu sıcak yaz günlerinde bronz tende muhteşem duruyor, kışın ise şeftali tonları ile kullanabilirim:)
Dudaklarınızı renklendirip, seksi bir görünüm verirken aynı zamanda bakımını yapıyorsunuz.


Nuxe Baume Prodigieux Levres, transparan, hafif kremsi yapısı, Mango yağından aldığı hoş kokusu ile dudaklarınızda pembe parıltılar sağlarken, tek harekette dudakları besler ve güneşe karşı korur. 


Cilde Faydaları:

Mango yağı, Ayçiçeği, Shea Butter ve Badem Yağı besleyici doğal özlerinin zengin karışımı ile dudaklarınız derinlemesine beslenir, esneklik ve yumuşaklığını yeniden kazanır. SPF 15 Güneş Filtreleri ve E Vitamini İkilisi ile dudaklarınızı Güneşten ve sert hava şartlarının zararlarından korur. Kurutulmuş Buğday Proteinleri ince çizgileri doldurup dolgunlaştırırken parıltılı tanecikler dudaklarınıza hafif bir renk verir. 



İnternette bir çok dermo bakım sitesinde Nuxe satışı var sizde bu Paris'ten gelen güzellikle tanışmak isterseniz linklere tıktık..
Nuxe nin facebook sayfası için tıktık..
Işıl ışıl dudaklarınızın olduğu mutlu günler reçellerim:))

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.