HAMILTON OPTIMAL SPF50 GÜNEŞ KORUYUCU

Harika bir güneş koruyucu günlük dışarı çıkarken yüzünüzü ve cildinizi tamamen koruyor. Evet reçellerim güneşin cildimize bıraktığı lekeler malum, işte bu yüzden mutlaka dışarı çıkarken güneş koruyucu sürmeliyiz. Hatta kışın bile mutlaka sürmemiz gerekiyor. İler ki yaşlarda harika, lekesiz, genç bir cilde sahip olmak için şimdiden önlem almak gerek değil mi? Güneş cildi yaşlandırır, kırıştırır, lekelendirir o yüzden her yaşta mutlaka güneş koruyucu şart!
İşte bu ürün muhteşem harika bir koruma sağlıyor mutlaka denemelisiniz. Bence koruyucular içinde en iyisi hatta ben vücuduma bile kullandım tatildeyken harika bayıldım kokusu da çok güzel eğer siz de kaliteli, harika bir güneş koruyucu arıyorsanız mutlaka deneyin reçellerim ben çok memnun kaldım eminim sizde memnun kalacaksınız...

Ürün Bilgisi;
Hamilton Optimal Krem SPF 50+, cildi güneşin UVA ve UVB ışınlarına karşı etkin biçimde korur. Hamilton Optimal kremSPF 50+, güneş koruyucuları konusunda yüksek Avusturalya standartlarına uygun olarak, Flinders Üniversitesi ve Hamilton Laboratuvarları’nın uzun süren araştırmaları sonucunda geliştirilmiştir. Cildi UV ışınlarının bağışıklık sistemi üzerindeki olumsuz etkilerine erken yaşlandırıcı ve cilde zarar verici ışınlarına karşı en etkin biçimde korur. 4 saat suya dayanıklı formülü ile deniz aktiviteleri sırasında da üst düzey koruma sağlar.
Hafif ve kolay kullanımlı, nemlendirici etkisi sayesinde tüm aile bireylerinin güvenle kullanabileceği günlük bir üründür. Özellikle çocuklarınızı güneşten her gün korumaya özen gösteriniz.
Kullanımı: Kullanmadan önce çalkalayınız. Güneşe çıkmadan 15 dakika önce temiz cilde, eşit biçimde uygulayınız. Güneş koruyucuların etkin koruması için yeterli miktarsa uygulanmalıdır. Ayrıca her marka güneş koruyucunun her 4 saatte bir ve / veya uzun süreli yüzmeler, aşırı terletici egzersizler, sonrasında havlu ile silinmeden sonra yenilenmelidir.
Hamiltonun harika güneş kremleri var incelemek ve bakmak için linke tıktık..

Vee bu güzel hediye için Lotis Pharma ya kocaman teşekkürler incelemek için tıktık.

Yeni bir üründe buluşmak dileğiyle sevgiler reçellerim...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.