CYRENE LAVANTA & NANE ŞAMPUAN

Evett reçellerim bugün ikinci ürün gelsin. Bu şampuanı denemeden önce çok heyecanlandım. En güzel tatilde denenebileceğini düşündüm,  tatile giderken yanımda götürdüm. Fakat deniz, kum, güneş saçları biraz yıprattığından bu şampuanla yıkadıktan sonra daha çok sertleştirdi. Bu şampuan kuru ve yıpranmış saçlar için fakat neden se benim saçlarım boyalı olduğundan sanırım çok iyi gelmedi bana. Çok sertleştirdi saçlarımı tarama da zorlandım. Fakat bitkisel ürün denemek isteyenler için güzel bir seçim olabilir...




Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Anti-İritan Sülfatsız Organik Şampuan: Saç tellerini ve saç derisini zararlı kimyasallar olmadan hassas bir biçimde temizler. Saç ve saç derisini uzun süre nemlendirir ve ferahlık sağlar. pH dengeleyicidir. (pH 5.5) Doğal yapısından dolayı günlük kullanım için uygundur. 

Organik Shea Butter ve Aloe Vera içerir. CYRENE Lavender & Mint Anti -' iritan Şampuan SLES/SLS (Sülfat) , Deterjan, Paraben, Boyar Madde, Esans içermez. Saçları ağırlaştırmadan derinlemesine ve hassas bir biçimde temizler, nemlendirir, bakım yapar. Hacimli, ışıl ışıl ve sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. İçeriğindeki mentol sayesinde saç derisindeki kan dolaşımı hızlanır, %100 Saf ve doğal lavanta yağı ile birlikte rahatlatıcı, ferahlatıcı ve aromaterapik bir etki oluşur. 

Provitamin B5 ve E vitamini sayesinde yıpranmış saç telleri onarılır ve saç telleri serbest radikallerin zararlarından korunur. Gliserin, Sodyum PCA ve organik sertifikalı Karite (Shea) yağı ve ALoe Vera sayesinde sac telleri ve saç derisi derinlemesine nemlendirilerek saçların nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. 

İnsan sağlığına zararlı ve iritan maddeler olan SLES/SLS (Sülfat) ve Deterjan içermez. Hafif yüzeyaktifler olarak sınıflandırılan Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine ve Lauryl Glucoside içerir. 

Almanyanın en saygın laboratuvarlarında yapılan RBC (eritrosit/alyuvar) testi sonucunda iritasyon özelliğinin olmadığı kanıtlanmıştır. Cildi ve saç derisini irite etmeden temizler ve bakım yapar. Paraben, boyar madde ve allerjen özellikler gösteren parfüm içermez.


Yeni ürünler, yeni heyecanlar dileğiyle...sevgiler...:)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.