AVON FEMME EDP DENEYİMİM.

Merhaba reçellerim nasılsınız ben bomba gibiyim hiç bu kadar iyi olmamıştım:)) İstanbul da hava biraz nemlendi yağmurlar başladı yine, ama olsun yazın ortasında böyle yağmur severim ben:) çok romantik değil mi? yahu...:)

Bugün uzun zamandır kullandığım bir parfümü anlatacağım bu kokuyu ilk kokladığımda çok sevdim, özellikle rengi beni cezbetti, hoş bir koku Avon'un tüm parfümlerini beğenirim hatta içlerinde aşık olduklarım var. Bunu görünce hemen denemem gerek dedim ve aldım vücut spreyi hediye ediliyordu baştan sona Femme kokmak için bir fırsattı bu:)) Kalıcılık genel anlamda söylemek gerekirse çok değil ama çok güzel kokuyor..Gün içinde tazelemek gerekiyor ama tabii bu benim görüşüm ben kokuyu çok sevdiğimden burnuma gelmeli gelmiyorsa o koku tazeleniyor. 


Avon Femme Bayan Parfüm
Hafif, kalıcı ve etkili bir parfüm olan Avon Femme EDP çiçeksi kokuların vazgeçilmezi manolya, gardenya ve şeftali kabuğu ile muhteşem bir deneyim sunarken bulunduğunuz her ortamda ferahlık ve gizemli bir hava oluşturan meyveli kokular ise yasemin, armut ve greyfurt özlerinden oluşmaktadır. Parfümlerin olmazsa olmazı misk ve amber ise yine sizi farklı dünyalara götürecektir.



Size bu sıcak aylarda hafif bir koku arıyorsanız mutlaka denemelisiniz reçellerim..
Avon Femme ve Avon'un genel tüm ürünleri için linklere tıktık..
https://kozmetik.avon.com.tr/486/femme/
https://www.facebook.com/AvonTurkiye?ref=ts&fref=ts
https://twitter.com/avonturkiye

2 yorum:

SAĞLIK DEDEKTİFİ dedi ki...

Merak ettim denerim bende :) İzleyicinim artık benım sayfama da beklerım :) http://meralgumus.blogspot.com.tr/

hayatreceli dedi ki...

@meralcim mutlaka dene güzel bir koku:) hemen geliyorum bloğuna

Blogger tarafından desteklenmektedir.