AMWAY ARTISTRY EYELİNER - MASCARA - LIPSTICK DENEYİMLERİM

Merhaba reçellerim sizlere kocaman bir merhaba demek istiyorum, çünkü merhabanın kelime anlamını bir yerde okudum ve çok hoşuma gitti, Günlük hayatta merhabayı çok kullanırım o yüzden bundan dolayı çok mutlu oldum. Merhaba; "benden size zarar gelmez" demekmiş:))

Bugun sevgili kırık şemsiyenin etkinliğinde bizlere hediye edilen Artıstry ürünlerini anlatacağım. Hepsini uzun zamandır kullanıyorum. Kalitesine gelecek olursak kesinlikle tartışılmaz Artistry gerçekten kaliteli ve sağlıklı ürünleri müşterisiyle buluşturuyor.

Artistry Mascara;
Sürümü güzel suya dayanıklı ama çıkartırken biraz zor çıkmakta. Kirpikleri ayırma iyi, dolgunluk derseniz fena değil. Ama gözünüze kaçarsa yakmıyor. Doğal ve sağlıklı bir mascara hassas gözler rahatlıkla kullanabilir:)
Artistry Eyeliner;
Muhteşem tek çekişte simsiyah ve çok kalıcı kesinlikle akmıyor, çıkmıyor, bulaşmıyor simsiyah bakışlar istediğiniz kalınlığı rahatlıkla elde ediyorsunuz. Eğer bu aralar bir eyeliner arıyorsanız ve kalite arıyorsanız Artistry e mutlaka bakın derim:)



Mascara ve Eyeliner in bende ki hali:))



Artistry Lipstick;
Sürerken ipek gibi his karşılıyor sizi, kalıcı ve yumuşak dudaklarınızda yok gibi ama renklendirme harika tek sürüşte dudaklarınızda nemlenme ve bakım bir arada ambalaj enfes ve çok şık açma kapama cok keyifli oyun gibi:)) Dudaklarda dolgunluk çok net belli oluyuor..Mutlaka bu ruju deneyin pişman olmayacaksınız:) 

Bu da Artistry rujlu reçel:)
,

Amway Artistry'i denemek ve incelemek için linklere tıktık..

1 yorum:

Nes-Kayfee / Nesli dedi ki...

Merhabalar Amwayin kozmetik ürünleri gerçekten çok iyidir. Maskarayı çıkarmak için yine Artistry göz ve dudak makyaj temizleyicisini kullanırsanız çok rahat çıkarabilirsiniz. Ürün temini için yardımcı olabilirim.

Blogger tarafından desteklenmektedir.