SİVİLCELERİNİZİ THE MAGİC SPLASH İLE DURDURUN!!!

Merhaba reçellerim sizleri harika iki ürünle tanıştırmak istiyorum The Magic Splash doğal canlandırıcı yıkama jeli ve anti akne jel her ikiside harika iki ürün. Eşimde sivilceler çıkıyordu ara ara, bundan rahatsız oluyordu bu iki ürünü onda denedik ve harika sonuçlar aldık. Cildinde ki fazla yağ ve kir temizlendi. Cildinde parlamalar gitti.Sanırım fazla yağı aldı ve sivilceler artık çıkmıyor. Eşim mutlu. ben mutlu diyor ki cildimde inanılmaz bir tazelenme söz konusu. Sizinde eşinizde, sizde, çocuğunuzda sivilce problemi varsa mutlaka deneyin. Farkı 10 gün içinde göreceksiniz.
Aşağıda iki ürünü de ayrı ayrı yazdım:)

Doğal Canlandırıcı Yüz Yıkama Jeli

İçerikler...

01-ardic-tohumu2-500x700
Ardıç tohumu
 
nevsehir-iri-sari-kabak2
Bal Kabağı çekirdeği
 
kurutulmus-kekik-yapraklari
Kekik
 
images
Adaçayı
 
ginseng-koku-gelarabul
Ginseng kökü
 
dis-aynisafa
Aynısafa çiçeği
 
Avakado_sifalibitkilerinizcom
Avokado
 
download
Zeytin yaprağı
 
ihlamur-yaprakalari-ve-cicekleri
İhlamur
 
mayis_papatyasi
Mayıs Papatyası
 
zaubernuss_0
Hamamelis

Yağlı, Karma ve Normal ciltler için özel olarak geliştirilmiş arındırıcı yüz temizleme jelidir. Ciltteki yağı ve kiri son derece yumuşak bir şekilde derinlemesine temizler ve arındırır. Etkin bir şekilde cildinizin temizliğini sağlarken, cilt sorunlarınızı da geçmişte bırakır. Size sivilceler ve siyah noktalarla mücadelenin ne denli kolay bir yol olduğunu, doğru temizliğin ve cilt bakımının düzenli ürün kullanımında fark edilir iyi sonuçlar getireceğini kanıtlar. Özel olarak geliştirilmiş bitkisel ekstraktlar ve vitaminler içeren formülü sayesinde; gün boyunca ciltte temizlik ve tazelik hissi bırakır. Ciltte her gün oluşan su ve sabunun ulaşamadığı kir ve yağları temizler. Ciltteki yağ birikimini kontrol eder. Cildin geri yağlanmasını destekleyerek kurumasını engeller ve yağlılık hissini ortadan kaldırır.
KULLANIM ŞEKLİ:
Günde 2 kez sabah ve akşam olmak üzere hafif ıslak yüze parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulanır.
Özellikle “T” bölgesinde yoğunlaşarak daha sonra bol suyla durulayın.

Anti Akne Jel



mayis_papatyasi
Çay Ağacı
 
zaubernuss_0
E Vitamini
Magic Splash Anti Acne Gel, içermiş olduğu Çay Ağacı Yağı (Tea Tree Oil), Dexpanthanol, Vitamin E ve Bitkisel yağ kompleksleri ile akne oluşumunu önlemeye yardımcı olmakla birlikte özellikle akne oluşumuna yatkın ciltlerinde bakımında oldukça etkilidir. Yağlı ciltlerde dengeleyici özelliği nedeni ile yüz ve vücut bakımında tercih edilmelidir.
KULLANIM ŞEKLİ:
Yüzünüzü Magic Splash Doğal Canlandırıcı Yüz Yıkama Jeli’yle temizledikten sonra, ilgili bölgeler üzerine parmak uçlarıyla sabah-akşam uygulanır.
ürünleri incelemek istiyorsanız..
The magic splah web adresi: www.themagicsplash.com
Facebook sayfası için tıktık...
Yeni bir üründe tekrar buluşmak dileğiyle sevgiler...

2 yorum:

viva dedi ki...

Ne kadar cok bitki varmis öyle icinde :D Umarim kullananlara faydali olur :)

hayatreceli dedi ki...

@vivacığım...gerçekten çok faydalı eşim kullanıyor ve çok memnun:))
sevgiler...

Blogger tarafından desteklenmektedir.