Dr.METİN ANTI-AGING YÜZ ve SELULIT KREMLERİ

Guzel bir Persembe sabahi degil mi? Recellerim burada hava cok guzel bazen bulutlaniyor bazen gunesleniyor ama hic bezdirmiyor sarozun her daim esintisi insana huzur veriyor:))

Bugun coktandir kullandigim bir turlu yazmaya vakit bulamadigim urunlerden bahsedicem Dr.Metin'in yuz ve selulit kremleri 9 Martta canim arkadasim sevgili Biricitin yeri blogunun sahibi Yasemin nin etkinlinginde hediye edilmisti.

Her iki kremde muhtesemm ozellikle yuz kremi gece surulup yatildiktan sonra, sabah uyandiginizda piril piril bir cilt ile karsilasiyorsunuz gergin, aydinlik bir cilt size gunaydin diyor.  Selulit kremini cok kullanmadim sukur ki ihtiyacim yok ama denedim tabi bacaklarinizi diri yapiyor, eminim ki selulitli bolgelere de etki ediyordur bence yeni bir anti-aging ve selulit markasi ariyorsaniz deneyin derim!!! Her ikisinin de kokusu bazilariniz sevmeyebilir bitkisel olduklarindan cok hos degil ama guzel verim aliyorsaniz kokusu cok ta onemli olmamali:)))



Anti-aging Yuz kremi

İçeriği : HYALURONİK ASİT, ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EKSTRESİ, ŞERBETÇİ OTU EKSTRESİ, YEŞİL ÇAY YAĞI, ARGİNİNE
Kullanımı : Antiaging face cream sabah dışarı çıkmadan kullanıma uygun, zamanla makyaj ihtiyacını azaltan özelliklere sahiptir. Üstüne makyaj yapılabilir ve gerektiğinde günde 1-2 kez uygulanabilir. Nohut büyüklüğünde bir krem tüm yüze yeterlidir , buda bir şişe ( 50 ml) krem birkaç ay kullanım için yeterlidir. Fazla kullanıldığında yüzde geçici yanmalar yapabilir.

Selulit kremi

Yeşil çay ve Kafein in yağ yakıcı etkisi ile cilt altı yağlarında yanma ve kilo vermeye yardımcı olur. Ayrıca Şerbetçi otunun ödem çözme etkisi ile şişlikler azalır. Şerbetçi otu ve yeşil çayın birlikte sıkılaştırma etkisi ile sarkmalar azalır ve deri gerilir. Sarkma karşıtı ve  sıkılaştırma etkisi kullanılır kullanılmaz başlar beklemeye gerek yoktur. Yağ yakıcı , ödem giderici ve sıkılaştırıcı etki ile kısa sürede sonuçların görülmesini sağlar.
Yeşil çay ve şerbetçi otu ekstrelerinin yatıştırıcı yangıyı azaltıcı etkisi birbirini güçlendirdiğinden kızarık, sivilceli tahriş olmuş, bölgelerin de ferahlamasına kızarıklıkların azalmasına yardım eder. Hatta bu etki güneş yanıklarının azalması ağrının ve yanmanın giderilmesin de de faydalıdır . Yeşil çay ve şerbetçi otu nun güçlü antioksidan etkileri güneşin zararlarını ve enflamasyonunu azaltır düzenli bronzlaşmaya yardımcı olur. Yani yaz aylarının vazgeçilmez üçlüsü birbirinin etkilerini güçlendirerek hem sıkılaşma hem incelme yapar.
Dr. Metin urunlerine yakindan bakmak isterseniz asagidaki linklere tik tik recellerim:)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.