ARTISTRY ESSENTIALS RAHATLATICI KREM (Stresli citler)

Merhaba reçellerim hepimiz stresli anlar, günler yaşıyoruz değil mi? cildimiz böyle zamanlarda gerilir. rengini kaybeder ki bu anlar çok sıktır. İş yaşamı, ev yaşamı, yada bu yerlerde yaşadığımız sorunlar bizi hep gerer ve strese sokar. İşte size mucize bir krem öneriyorum cildinizi rahatlatın ve stresten arındırın...


Kötüleşen veya stresli olan cildi yatıştıran, sakinleştiren ve nemlendiren bu çok hafif krem ile cildinizi stresten uzak tutun. Diğer bileşenlere ek olarak Omega 3 ve Omega 6 ve doğal bileşenler içeren bu özgün sakinleştirici ve yatıştırıcı krem cildi eski sakin durumuna getrirerek cildin çevresel saldırganlarla savaşma yeteneğini geliştirir. Anında nem desteği sağlarken stresli cildi sakin haline kavuşturur.

Gözle fark edilebilen kötüleşen cilt belirtilerini yatıştıran ve bu belirtilere karşılık veren siyah bambu, meyankökü ve mavi lotus içerir.
Antioksidan olan A,C ve E vitaminleri ile zenginleştirilmiştir.
Cildi tekrar sakinleştiren ve cildin koruyucu nem barajını takviye eden özgün kompleks.

Sabah akşam yada gerekli gördüğünüzde spatulası vardır. Spatulanın ucuyla ufak dokunuşlarla sürün. Krem küçüktür ama çok nemlendirdiği için çok çok minik kullanılıyor. O kadar rahatlatıyor ki sabah kalktığınızda cildinize inanamayacaksınız.

Fiyatı: 51 lira...

bakımlı, güzel hafta sonları olsun reçellerim sevgiyle kalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.