Parfüm Demişken, En Ucuzu Nasıl Alınır?


Merhaba reçellerim! Geçen sefer hatırlarsanız parfüm dünyasından seçmelerle karşınızdaydım, bugün ise çok daha güzel bir konuya parmak basacağım, parfüm alışverişi!



Evet, parfüm alışverişi deyince hepimizin aklına iki şey geliyordur kesin; ya “Freeshop” yani havalimanında satılan parfümler, ya da parfüm dolumu yapan D&P gibi dükkanlar. Bu arada eminim aranızda yurt dışından arkadaşı veya akrabası gelirken “Bana da bir orjinal parfüm getirsene!” isteği yapan olmuştur. Şimd size freeshop fiyatına parfüm alabilirsiniz desem inanır mısınız? Hem de online alışveriş ile!

En can alıcı noktaya geldik! Online parfüm alışverişi deyince aklımıza Mizu, MissPera, Evoria veya Lidyana gibi mağazalar geliyordur. Bunlar zaten sözde indirimli olarak satıyorlar parfümleri. Ama daha da ucuza almanın bir yolu var; indirim kuponu!

Bilmiyorum hiç araştırdınız mı, ama bu mağazaların bir sürü indirim kuponu mevcut! Özellikle Lidyana rekabet için o kadar çaba sarfediyor ki, adeta indirim kuponu dağıtıyor. Ancak bu kuponları tabi ki kendi sitelerinde bulmanız mümkün değil; ya internette arayacaksınız, ya da bilindik ve güvenilir bir siteye bakacaksınız. Şimdi reçellerim, bana soracaksınız tabii bilindik ve güvenilir bir site var mı diye... Evet, var! En son keşfim kuponsihirbazi.com bu konuda tam bir uzman. İnternette bir çok blogcu arkadaşın paylaşımında rastladığım kuponsihirbazi.com gerçekten bu işin ehli. Ayrıca oldukça da güvenilir. Tarihi geçmiş kuponları hemen kaldırıyorlar ve yerine yenisini ekliyorlar. Ayrıca olmayan kuponları şişirip karşımıza çıkarmıyorlar. Eğer bana sorarsanız, kuponsihirbazi’nda yoksa internette de aramaya lüzum yok!

Daha da merak ettiyseniz işte SihirliLidyana indirim kuponları, şuanda 11 tane aktif kupon görünüyor ve aralarında 200 TL’ye 40 TL indirim yapan bile var!

İşte böyle, bir öğretici ve faydalı yazımızın da sonuna geldik :) Umarım siz de online alışveriş öncesinde indirim kuponlarını kullanmayı alışkanlık edersiniz! Çünkü buradan artıracağınız parayla bir sürü ürünü bedavaya getirebilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel bir blogunuz var, aktif bloggerların azaldığı şu günlerde, artık bende takipçinizim. Google Friend Connect artık bitti. Google Plus sayfanızı oluşturmamışsınız. Sizi +1 sayfanızı açtığınızda da takibe alacağım. En kısa zamanda Friend Connecti kaldırıp, +1 sayfanıza geçmeniz dileğiyle.

Blogger tarafından desteklenmektedir.