SİZ NEYİ SEÇERDİNİZ?




Reçellerim günaydınlar bir Cuma sabahından herkese merhaba bugün yazdıklarımdan kısacık bir şey paylaşmak  istiyorum ve sizleri seviyorum...

Hayatınızda biryerlerde bir şeyler bittiğinde, geriye sadece sizin acınız kalır. Daha önce de belirttiğim gibi size git denmeden gitmesini öğrenmek gerek.

Üzüntüler gelmiştir, hayaller kırılmıştır. Ama o zamanlarda en acısıda nedir bilir misiniz? aptal yerine konmuş olmaktır. İnandığınız ve güvendiğiniz dalların birer birer kırılışlarına şahit olursunuz.

Küçük şeyleri bile kendinize mutluluk bahanesi yapar, hiç hazmedemediğiniz şeyleri belkide yıllarca omuzlarında yük olarak taşırken, bir yandan da bir umutla beklersiniz.

Bu hayatta var olmak mı amacınız, yada yok olup gitmek mi? öncelikle buna karar verirsiniz. Ve bilirsiniz ki neyi seçtiyseniz o sizin gerçekten istediğiniz şeydir...

sevgiyle...

6 yorum:

PINKY FASHION dedi ki...

güneşli bir cuma sabahında içim fıkır fıkır olduğundan soruya konsantre olamıyorum Reçelim :(

zeynep dedi ki...

Çok doğru canım . Neyi istediysek , neyi seçtiysek onu yaşıyoruz.
Eğer acı çektiysem , üzüldüysem bunlar benim seçimlerimin sonuçlarıdır . Tüm bunlardan ders almasını bilmem , aynı seçimlerimi tekrar etmemem gerekir .

Teşekkür ederim bu güzel yazı için canım , sevgiler.

pembe kekik dedi ki...

Çok doğru bir tespit.Bazen yok olup kaybolmak istediğim olduysa da var olmak için çaba sarfederim hep.Yılgınlıklar olsa da aşmak için uğraşırırım. Sevgiler.

bırtutamkekik dedi ki...

hayat,pes edenleri çok çabuk harcıyor reçelim..
mücadelemiz daim olalı ki var olabilelim her daimm..
öpüyorum canımm..
muhabbetle..
hayırlı cumalar...

Nini Nileud dedi ki...

ahh ahh!

hayatreceli dedi ki...

Ahhh recellerim umarim herkes inandigini yasar ve mutlu olur:)

Blogger tarafından desteklenmektedir.