Nasıl bir Kadınsın?




Nasıl bir kadınsın? hiç bu soruyu sordun mu kendine, verdiğin cevaptan mutlu oldun mu?

İnsanın bazen güçlü bazen de kırılgan bir hali olmalı mıdır? ya da her zaman güçlü mü olmak zorunda.

Sebebi ne olursa olsun hayat duygular birleşimidir, tecrübeler yelpazesidir, işte bu demektir ki hayat insana bazen güçlü, bazen de yıkılıp kalmayı öğretir. Bırak kendini ne yaşanması gerekiyorsa yaşansın.

Seni sen olmaktan sakındıracak ne varsa elinin tersiyle it, kendine yeni kazanımlar yarat. Kadın güçlü olmalıdır cümlesi seni yanıltmasın çünkü hayat bazı zamanlar seni güçsüz yapmak için vardır. Ve sen düşmen gerekiyorsa düşeceksin, bırak kendini inatla ayakta durmaya çalışmak sadece seni yorar ve sonrasında daha güçlü yere düşersin...

Sen sadece yapman gerekeni yap ve izle, bazı şeyler o anda sana çok ama çok kötü gelecektir, sonrasında o kendini çaresiz güçsüz hissettiğin her an için şükredeceksin. Çünkü seni daha güçlü yapacak her şey sonra ki adımlarında bir bir karşına çıkacak, sen sadece istediğin her şeye cesaret et!..

Karar ver sen nasıl bir kadınsın güçlü mü, korkak mı, umutlu mu, kırılgan mı, eğer hepsi diyorsan harikasın çünkü hayat duygular birleşimidir. verdiğin , çekindiğin, korktuğun, yaptığın her şey karşılığında seni sen yapacaktır. ve bir gün iyi ki diyebilmek için bırak kendini! 

İçinden nasıl geliyorsa var ol, insanların seni takdir etmeleri, övmeleri, sevmeleri, için kendinden vazgeçme...

Bırak hedeflerin seni bulsun, korktukların uzaklaşsın, hissettiklerin açığa çıksın, umutların çoğalsın,,

Çünkü sen kadınsın! tüm duyguların birleşimisin, kendinden asla vazgeçme, kendini tanımak ve yüzleşmek için asla üşenme!

Şimdi söyle sen nasıl bir kadınsın?

Nesrin Ateş Şengülen

2 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Harikaaaa bir yazı olmuş. Kalemine yüreğine sağlık sevgili Hayat Reçeli 🫶👏👏🙏💐 nasıl bir kadınım? Bazen kırılgan, bazen öfkeli, bazen çocuk, bazen cesur ama bazen de bir o kadar korkak ve çekingenim ama olsun ben böyle mutluyum hem de çok 🙏🌹🙋🏼‍♀️

hayatreceli dedi ki...

insanın her şekilde mutlu olabilmesi ne büyük bir nimet değil mi? yorumuna kocaman teşekkürler ve sevgiler sevgili papis style...:)

Blogger tarafından desteklenmektedir.