BİO ORGANİK İLE DOĞAL BAKIM KAPINIZDA...

Harika bir siteden bahsedeceğim sizlere bio organik  .com iel doğal bakımları kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Ev temizliği, kişisel temizlik, bulaşık ve çamaşır bakımı, diş bakımı gibi bir çok kategoride sizlere en güzel seçenekleri sunuyor. Üstelik 100 lira sipariş ve üzerine kargo bedava seçeneğiyle organik yaşamı evlerinize getiriyor. Geniş ürün seçenekleriyle her türlü bakım ürününü alabilirsiniz.

Benim en çok diş bakımı dikkatimi çekti. Organik diş macunlarına bayıldım. Basic ve Vital seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Ben en çok Vital olanını sevdim. iki çeşidin her ikiside harika tamamen doğal ve organik.



Diş Macunu Tüpü 75 ml 
  •  Stevia içerir. Florür ve Floroid içermez. 
  •  Hiçbir yapay tatlandırıcı, Sorbitol ve Aspartam içermez.
  •  Hiçbir sentetik koruyucu madde içermez.
Dişleri temizleyen doğal tanecikler içeren, hafif köpüren bir diş macunudur. Bitki özleri içeriğiyle dişler ve diş eti için etkin bir profilaksi etkisine sahiptir.
Doğanın gücü ile diş ve diş etleri için etkin bir profilaksi. Mürsafi, yeşil çay ve zeytin yaprağı özlerinden oluşan etken madde kombinasyonu ağız florası sağlığının korunmasına destek olur. Tebeşir ve mikro-ince mineralli kilden yapılmış doğal temizleyici içerik hafifçe ve dikkatle dişlerde oluşan tabakayı ve birikintileri dikkatle temizler . Ayrıca diş eti çekilmesi tedavisine yardımcı olur. Doğal tatlandırıcı bir bitki olan ve şeker otu da denen yeşil yapraklı STEVIA karışımından meydana gelen etken madde içeren tamamen doğal bir diş macunudur.
Biodent Vital Etkili bir profilaksi için Bitki özleri ile dişler ve diş etleri için doğal temizlik maddeleri içeren az köpüklü bir diş macunudur.
Uzun süreli taze bir nefes için, doğal yağlar kullanılmıştır.
Hafif naneli bir tad !

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.