Powerbank Olmadan Asla


Powerbank yani taşınabilir şarj aleti, telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarların kablosuz bir şekilde şarj olmasını sağlar. Cihazları elektrik prizine ihtiyacı olmadan şarj edebilir. Her ortamda şarj edilebilmesi ile kullanıcılara büyük konfor sağlıyor.
Powerbank, USB ile şarj edilebilir cihazlar oldukları için kablo sıkıntısı çekmiyoruz. USB bağlantısı ile çalışan cihazların lityum iyon hücresi bulunuyor. Lityum iyon piller, normal cihazlar ile USB bağlantısı veya kablo ile şarj edilen Powerbank'lerin aynı mantıkla çalışıyor. Bir taşınabilir şarj aletinin ne kadar süre şarj edilebileceği cihazın kapasitesine bağlıdır. Sınırlı kapasiteye sahip bir cihaz daha kısa sürede, büyük bir kapasitesi olan cihaz ise daha uzun sürede şarj eder. Taşınabilir şarj cihazlar için MAH kavramı çok önemlidir. MAH, bir güç bankasının ne kadar güçlü olduğunu gösterir. 

Güç arttıkça Powerbank daha hızlı şarj eder. Dijital ürünlerin hızla büyümesi ve popülerleşmesi ile birlikte geliştirilen Powerbank’ler, dijital aletlerin şarj sorununu çözmek için USB girişliler ile uyumlu hale getirildi. Kullanım alanlarının ve sürelerinin artması ile insan yaşamını kolaylaştırdı. Böylece pratik çözümlerde beraberinde getirdi. Her yerde tüm teknolojik aletlerimiz için ihtiyaç duyduğumuz taşınabilir şarj cihazlarının teknik özellikleri araştırılmadan satın alınmamalıdır. Örneğin; telefonumuzun şarjı bittiyse ve şarj edebileceğimiz bir yer yoksa Powerbank imdadımıza yetişiyor. Sadece telefonlar için değil aynı zamanda diz üstü bilgisayarlar ya da tabletler için de kullanılabiliyor. MediaMarkt powerbank fiyatları teknik özelliklerine göre değişiyor. Teknik özellikler arasında kapasite ve voltaj başta olmak üzere kutusunun içeriğinde olan USB kablosu ya da adaptör olup olmadığına göre değişkenlik gösteriyor.
Philips Ultra Hızlı Taşınabilir cihazın voltajı 5V, kapasitesi 7800’dür. Micro USB kablo vardır ancak adaptör bulunmuyor. Üç tam şarj için ekstra özellik sağlayan cihaz, bağlantı noktası ile de elektronik cihazlarımızı ultra şarj eder. Cihazın büyüklüğünün, ağırlığının ve kapasitesinin fiyat belirlenirken önemli olduğunu araştırmalarımız sırasında anlayabiliyoruz. MediaMarkt pek çok markanın farklı özelliklerde Powerbank’ini internet sayfasında bulunduruyor. Mağaza mağaza gezmeden internetin olduğu her yerden cihazların teknik özelliklerini ve görsellerini inceleyerek dilediğimiz ürünü satın alma işlemini güvenli bir şekilde yapabiliyoruz.

1 yorum:

fantazi giyim dedi ki...

cok ıyi bir tanıtım olmus ellerinize saglık

Blogger tarafından desteklenmektedir.