Sonbaharın Gözdesi Yedigöller

Herkese selamlar sevgiler Sonbaharı arkamızda bırakarak Kış mevsimine gireli bugün 5. gün, Sonbaharı doyasıya yaşayanlar kimler, her bir yaprağın düşüşün izleyenleriniz, renklerin değişimlerini gözlemleyenleriniz var mı? Benim en sevdiğim mevsimlerden bir tanesidir Sonbahar doğanın kendini kışa hazırlamasını, renklerin dansını izlemek acayip keyif verir.

Bu sebeple daha önce çok kez gittiğim Yedigöller turuna gittik arkadaşım gezi ağacı ile tatilbudur.com ile yaptığımız yolculuğumuz keyifli ve sıkıntısız oldu sadece dönüşte takıldığımız trafiği saymazsak:)



     Yedigöller üzerine söylenecek çok bir şey yok herkesin mutlaka bir kere görmesi gereken bir yer.                         Sadece şu kadar diyebilirim içerisinde 7 tane göl var  ve bir doğa harikası...

Göller isimleriyle şu şekilde;
 Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl


Bir çok kamp alanı bulunuyor oradan çadır kiralayıp ya da kendi çadırınızı kurup doğaya enfes bir şekilde eşlik edebilirsiniz.


İçerisinde bir de şelale var akkn suyun sesi insanı nasıl dinlendiriyor anlatamam biz 18 kasımda gittik ve şansımıza hava nefisti güneşin altında üşümeden renklerin dansını seyrettik. Zaten sezonu Kasım sonuna kalmıyor bitiyor eğer sizde yaprakları rengarenk ağaçlarda görmek isterseniz Kasım ayını bitirmeden gitmelisiniz.



En sevdiğim yaprakları savurmak ve o anı çektiği için arkadaşıma minnettarım..

Sevgili arkadaşım gezi ağacı Adileciğim ile bir karemiz olmasamıydı yani:)

Bazen düşünmek, bazen seyre dalmak hayat en sevdiğimiz anlardan ibaret değil midir? en keyif aldığımız anlar hayatı tanımlar ve oluşturur. 
O yüzden en çok neyi seviyorsak belki de onu yapmalıyız.

Sonbaharın en güz hali Yedigöllerde yaşanır. 
Hala görmediniz mi bence seneye şimdiden yerinizi ayırtın..

İşte bu en ama en severek çektiğim kare oldu. 
Kalabalığın ortasında kiyanlızlık isimli çalışmama ilan ettim kendisini..

Bu şahane kare ile veda ederken önümüzde ki günlerde şahane bir turda olacağımın müjdesini veririm. Bir sonra ki gezi postu yine keşifler üzerine olacak..

Herkese sevgiler..

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.