Biricitle Yaza Merhaba Eventi

Merhabalar geçtiğimiz Cumartesi günü Biricitin Yeri blogunun sahibi sevgili Yaseminin düzenlediği Biricitle Yaza Merhaba isimli çok güzel bir evente katıldım, sıcağı sıcağına hemen yazmak istedim. Mekanımız, ikramlarımız, etkinliklerimizle şahane bir gündü gerçekten, yeni arkadaşlıklar kurma , eskileri görme adına keyifli, verimli bir davet oldu. 
Mekanımız Crowne Plaza Florya Oteldi bu güzel mekan hakkında aşağılarda daha fazla bilgi bulacaksınız.



Florya nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli, Crowne Plaza Istanbul Florya, Florya sahilinde Atatürk Havalimanı, CNR Fuar Merkezi, IDTM Fuar ve Sergi Merkezi'ne 10 km mesafede konumlanmaktadır. Otel dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi'ne birkaç adım uzaklıktadır.
Livera Spa, fitness merkezi, hamam, kapalı ve sezonluk açık havuz gibi olanakları da misafirlerin hizmetine sunmaktadır. Ayrıca tüm odalarda klima, telefon, düz ekran TV, çalışma masası, balkon ve banyo bulunmaktadır.
Crowne Plaza Istanbul Florya’ da deniz gören bir bahçe ve teras mevcuttur. Salamina Restaurant'ta açık büfe kahvaltı, La Brise À La Carte Restaurant'ta öğle ve akşam yemeklerinizi alabilir; yemek sonrası La Brise Bar ve Teras’ta içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.
Otelin 45 m² – 550 m² arası değişen toplantı salonlarında toplantı organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Havuz Başı’nda bulunan Sardinia Winter Garden Restaurant'ta ve Orca Havuz Barda hem havuz hem de deniz manzarası eşliğinde organizasyonlarınızı gerçekleştirebilir ve bir şeyler atıştırabilirsiniz.
Bizler için hazırlanan lezzetler harikaydı tam bir çay saati kıvamında leziz, sıcak, tatlı vakitler geçirdik. Ben özellikle içli köfteye bayıldım favorim o oldu, tatlılarda ise küçük fırın sütlaç beni fethetti diyebilirim.
Şimdi sizleri bu güzel açık büfe ile başbaşa bırakıyorum.











Etkinliklerin en sevdiğim tarafı ise sevdiklerimi görmek tabi ki, Emelim, Şerife'ciğim ve sevgili İlknur...


Sevgili Yasemin bizlere harika sürprizler hazırlamış birbirinden değerli sponsorlar ile günümüzü şenlendirdi, birbirinden güzel markaları ve ürünleri tanıma ve deneme fırsatı yakalayacağız, ben hemen kullanmaya başladım bazılarını ayrı bir post sponsorlar için yapacağım.




Buluşmanın hemen sonrasında otelin hemen yanı başında bulunan Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan  İstanbul Akvaryum a gittik, dünya denizleri ve canlılarının bulunduğu akvaryum da keyifli bir gezinti yaptıktan sonra tekrar otelimize geri döndük şimdi biraz akvaryumdan bahsetmek istiyorum.


Emelciğimle birlikte event sahibi sevgili Yasemin ile selfie miz.


Dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu, kendi türündeki akvaryumlarla kıyaslandığında; gezi güzergahı, temalandırma, interaktiflik, yağmur ormanı ve yeni nesil teknolojisiyle dünyanın en yenisi...
Coğrafi bir rotayı takip ederek Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 17 tema ve 1 adet yağmur ormanından oluşan güzergahta yolculuk yapmaya hazır mısınız?
Alanların temalandırılmasında o alanın kültürel, coğrafi, tarihsel ve mimari özellikleri, buna uygun dekoratif unsurlar, interaktif oyunlar, filmler ve alan hakkında detaylı bilgilerin verildiği görsel grafikler yer alıyor. Alanların, ses ve ışıklandırma sistemleri de bu temalandırmaya uygun olarak düzenlendi.
Akvuryumdan bazı kareler...



















Gezintimizin sonunda tüm blogger lar bir arada hatıra fotoğrafı çektirdik. 
Güzel ve keyifli bir günden geriye kalanlar olarak anılarımıza yerleşti...



Mekanlar;
İstanbul Akvaryum
Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Halkalı Cad. No:93 Florya-İstanbul
444 9 744

Crowne Plaza Florya Otel;
Şenlikköy Mahallesi, Yeşilköy Halkalı Cd. No:95, 34153 Bakırköy/İstanbul
(0212) 463 05 00



Bir başka etkinlikte buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın..

5 yorum:

Emel Yılmaz Akan dedi ki...

Seninle birlikte geçen güzel bir günde yeniden beraber olmak keyif vericiydi cannn...
Kalemine ,yüreğine sağlık...
Sevgilerimi bıraktım...

madamemine dedi ki...

Harika bir gundu gerçekten görüşüp tanıştığımda çok sevindim 😊

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

canım iyi ki geldin ayağına sağlık :) sevgiler

Locosmetico dedi ki...

Çok güzel bir gündü. İyi ki tanıştık ;)

ilknurundunyasi dedi ki...

uzun bir aradan sonra seni tekrar gördüğüme çok sevindim.

Blogger tarafından desteklenmektedir.