Biricitle Yaza Merhaba Davetinin Sponsorları

Yaklaşık 3 hafta önce katıldığım Biricitin yeri blogunun sahibi Yaseminin davetinin bir çok güzel sponsoru vardı. Öncelikle hepsine buradan ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Gelelim bu güzellikleri kimler göndermiş:) sponsorların bağlantı hesaplarını yazının en altında bulabilirsiniz.

Huncalife tan şahane bir paket aldım, her birimize ayrı ayrı yollamışlar, kullanmaya başladıklarım oldu tabi ki sosyal medyada bol bol paylaşım yapıyorum merak edenler beni sosyal medya hesaplarımdan takip etsinler, özellikle göz farlarını sevdim diyebilirim. Fırçaları da merak ettiklerim arasında fikirlerimi paylaşacağım.



Essence her zaman bizim yanımızda olmuştur. Yine güzel cicilerle yalnız bırakmamış, bu paketten çıkan en favorim olan mascara oldu kirpikleri şahane kıvırıyor ve suya dayanıklı olmamasına rağmen suda akmıyor..


Bargello parfüm beni fethedenler arasında yine ah o parfüm elimden düşmez oldu vücut spreyi ise buzdolabına koydum bu sıcaklarda ferah ferah sıkıyorum, 
detaylarıyla ayrıntıları sosyal medyada tabi ki:) 



Schwarzkopf tan iki muhteşem hediye daha kullanmaya başladım ama  ambalajları ve içerikleri benden tam not aldı.. saç bakım yağı ve şampuan üstelik argan yağı içeriyor..



Temizlikte vazgecilmez markalarımdan bir tanesi HighGenic tüm ürünlerini severek kullanıyorum. Özellikle silikonlu temizleyici ve derz dolgu temizleyicisi favorim..


Krispy Kreme ile ağızlarımız şenlendi tatlandı birbirinden güzel donutlar ile tatlı yedik tatlı konuştuk..


Doğadan çay benimde her zaman tüketmeyi sevdiğim yeşil çay göndermiş ama zencefilli limonlu içimi acayip yumuşak ve aromalı tavsiye ederim.



Ah Omo Ah sen ne güzel bir şeysin o kokun beni benden aldı çamaşırlara yumuşatıcıya bile gerek yok hem yumuşacık yapıyor hem de mis gibi kokuyor kesinlikle alın deneyin..



Minval Yayınları benim gibi kitap kurduna kitap yollamış daha okumadım ama kişisel gelişim gibi geldi ve ben o türleri çok severim:)



Dr.Oetker en kıymetli sponsorlarımız arasında özellikle o kek burgerler şahane yedikçe yiyesiniz geliyor. denemediyseniz hemen alın deneyin..



İşte beni benden alan bir diğer güzellikler Yaylanın çıkarmış olduğu bulgur çeşitlerine bayıldım, sağlıklı ve pratik bir ürün olmuş,  bulgurun faydaları saymakla bitmez bir de üzerine chia, kinoa, greçka gibi muhteşem besinler eklenince şahane olmuş ben hemen greçkalısını denedim eşimde bende çok sevdik diğer çeşitlerini denemek için sabırsızlanıyorum.



Ve bir diğer mucizem çamaşır suyunda vazgeçilmezim Vissmate, her yeri ışıl ışıl tertemiz yapıyorum sayesinde, bence camaşır suyunda bir numara..



Yine denemediğim bir ürün saç dökülmesine karşı şampuan yollamış Bioblas içerisinde ki organik yağlar en ilgimi çeken taraf oldu. Bakalım deneyince saçlarımda etkiyi yine paylaşırım.



Yves Rocher ın bu saç şampuanı yine hiç deneyimlemediklerim arasında benim saçlarım boyalı işlem görmüş ancak bu şampuan normal saçlar için ama yine de deneyimleyeceğim.



Duş jelleri vazgecemediklerim arasındadır hele bide bu lavantalı olunca 2 kere vazgeçemem, Dermokil şahane bir hediye oldu benim için miz gibi lavanta kokuyor bayıldımmm. Diğer güneş koruması, el kremi, diş macunu da seyahat çantamda yerini aldı.


Bu sıcaklar da serin serin bir lezzet arıyorsanız ve bu lezzet beni 70 lere 80 lere götürsün diyorsanız.işte size harika bir seçenek sunuyorum Dimes in bu Ada gazozunu içerken kendinizi bir Türk filminin içinde hissedeceksiniz.



Karakter Dükkanı ile çocuklarınıza olmasını istediği dünyayı verin, benim yeğenim bu oyuncağını görünce havalara uçtu çünkü kendisi bir pony hastası:) 
Sponsorla ilgili detaylı yazım blogta olacak ilerleyen günlerde .



Makarnalarınıza Gurme212 ile bayram gelecek, makarna sosları muhteşem ben hemen denedim şahane aroması var hele o biber turşusu tam mezelik..



Güneş korumasında ilk defa duyduğum bir marka Uber Kozmetik etkileri nasıl bilmiyorum deneyeceğim, ama o jel kolonya beni bende aldı..



Siyah maske için Maia Kozmetik bizleri düşünmüş biraz sert etkileri olduğunu varsaysamda kullanacağım. Ama siyah nokta için muhteşem..


Sponsorlar ile ilgi merak ettiklerinize bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Markaların WEB Siteleri 
Ankara Bölge Yetkilisi Dilek Hanım https://www.facebook.com/dilek.erdogan.9404?fref=ts Huncalife ürünleri



Markaların iNSTAGRAM Hesapları:
Ankara Bölge Temsilcisi Dilek Hanım https://www.instagram.com/izdusum.dilek26/ Huncalife ürünleri

Başka etkinlik sponsorlarında buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın..

2 yorum:

madamemine dedi ki...

Hepsi birbirind2n güzel iyi günlerde kullan tatlım

Siri yaşam dedi ki...

İyi günlerde kullanın ^.^

Blogger tarafından desteklenmektedir.