Golden Rose İnfinity Lash Volume Length Mascara

Merhaba bugün son günlerde sıkça duyduğum merak ettiğim ve aldığım bir rimeli size anlatmaya çalışacağım. Golden Rose son zamanlarda baya bir atağa geçti çıkardığı ürünler gerçekten başka markalarla rekabet edecek kadar iyi, bu mascarayı alırken başka şeylerde aldım onları da ilerleyen zamanlarda kullandıkça yazacağım, bir mineral bronzer pudrası var ki bayıldım desem yeri olur.



Öncelikle rimelin ambalajından bahsetmek istiyorum. Rengi şahane, özellikle şekli de muntazam bazı rimellerin ambalajları güzel olmuyor mesela ama bunun ki ne bayıldım zaten rengi beni benden aldı. 
Sevdiğim bir yönü de kirpikleri yapıştırmaması oldu. Rengi de oldukça siyah rimelde en sevdiğim simsiyah olmasıdır.



Geniş ve büyük fiber fırçasıyla kirpiklerde sonsuz hacim, uzunluk ve kıvrım elde edebilmeniz için tasarlanmış. Geliştirilmiş yepyeni formülü ve özel fırçası ile kirpiklerinizi yapıştırmadan tek tek ayırarak mükemmel hacim veriyor ve gün boyu daha uzun ve kıvrık görünmesini sağlıyor. 
Yoğun siyah rengi derin ve anlamlı bakışlara sahip olmanızı sağlayor.




Evet kızlar son günlerde bir rimel arayışı içindeyseniz bunu size tavsiye ederim. Kozmetik magazalarında ve Golden rose magazalarında ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. 
Yok ben dolaşamam ayağıma gelsin derseniz kendi internet mağazalarından da ürünü temin edebilirsiniz. Ürün fiyatı 32.tl


Sevgilerimle

3 yorum:

Pembe Dünyam dedi ki...

fırçasına bayıldım ben de :)

YD dedi ki...

Ambalajın rengi harikaymış gerçekten de ^^ Blogunuzu yeni keşfettim takipteyim, bana da beklerim :) sevgiler ..

Nermin Haldun dedi ki...

kozmetik ürünler  fırçalar çok iyi

Blogger tarafından desteklenmektedir.