Amway’ in yeni ARTISTRY™ Hydra-V Koleksiyonu

İyi akşamlar reçellerim sizlere Tarçın Eventsin 5.yıl etkinliğinde bizlere hediye edilen Dünyaca ünlü Amway'in Artistry markasının Hydra-V serisini anlatacağım. Bu koleksiyon muhteşem, cildinizin sahip olduğu nemi cildinize bakım yaparak, cildinizi koruyarak, cildinizi gençleştirerek, cildinize hapsediyor. Sürekli nemlenmiş bir cilt yapısına sahip oluyorsunuz. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten sonuçları güzel sivilcelenme sorunum vardı baştan çoğalttı sonrasında yok etti bende inanamadım ama bu seriden memnunum. Amway yine harikalar yaratmış. 


Gelin şimdi bu seriyi yakından tanıyalım;

ARTISTRY HYDRA-V Koleksiyonu cilt bariyerini yöneterek suyun ciltte tutulmasına yardım eder ve içinde nadir ve değerli bileşenler olan tescilli Hydra Complex ile çok güçlü bir duvar yaratır. Saf Norveç fiyort suyu cilt yüzeyine derinlemesine nemlendirme sağlarken, besin öğesi zengini Himalaya Pembe Kaya Mineralleri cildi yenileyerek su ulaşımının, depolanmasının ve tutulmasının geliştirilmesine yardım eder. Besleyici Hawaii Açai meyvesi, suyu hapsederek kalıcı nemlenme sağlar ve cildin nem bariyerinin güçlenmesini destekler.
 “ARTISTRY HYDRA-V™ Koleksiyonu, cildin su içeriğinde anında artış ve 24 saate kadar kalıcı nemlenme sağlamaktadır.*

ARTISTRY HYDRA-V™ Ferahlatıcı Köpüklü Temizleyici

Bütün cilt tipleri için uygun olan bu nazik jel formunda köpüklü temizleyici ciltteki fazla yağı, makyajı ve çevre kaynakları kiri etkili bir biçimde temizleyerek, cildi tazeler ve ferahlatır, sağlıklı bir görünüme kavuşturur. 

ARTISTRY HYDRA-V™ Besleyici Jel Krem

ve

ARTISTRY HYDRA-V™ Canlandırıcı Konsantre Cilt Serumu

 

1Kremsi şeffaf dokudaki ARTISTRY HYDRA-V Besleyici Jel Krem tek bir kullanım sonrasında fayda sağlamaya başlayan ve yıl boyu kullanılabilen çok yönlü bir nemlendiricidir. Bütün cilt tipleri (hassas cilt dahil) uygun olan ürünün sağladığı faydalar da herkes için aynıdır – yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm ve his uyandıran, nemlendirilmiş bir cilt.

Bütün cilt tipleri (hassas cilt dahil) için uygun olan ARTISTRY HYDRA-V Canlandırıcı Konsantre Cilt Serumu cildin tazelenmesine, yenilenmesine ve canlanmasına yardımcı olan güçlü bir serumdur. Cildin nem seviyelerinin arttırılmasına yardımcı olan, markaya özel, nadir bulunan saf bileşenler ve canlandırıcı vitamin ve mineraller harmanından güç alan ARTISTRY Canlandırıcı Konsantre Cilt Serumu anında ve kalıcı faydalar sağlar. 

ARTISTRY HYDRA-V™ Göz İçin Canlandırıcı Jel Krem


ARTISTRY HYDRA-V Göz İçin Canlandırıcı Jel Krem anında ve kalıcı faydalar sağlamak üzere göz çevresindeki deriyi tazeleyen ve nemlendiren, yoğun nemlendirici özellikli, yağsız bir jel kremdir. Hafif ve ipeksi dokulu ürün hızla emilir ve hızlı ve etkili nemlendirme sağlar. Bütün cilt tipleri için uygun olan ARTISTRY HYDRA-V Göz İçin Canlandırıcı Jel Krem gün içinde gerektiği zaman uygulanabilir ve böylece cildinize ihtiyacı olduğu anda nem desteği sağlar. 

ARTISTRY HYDRA-V™ Ferahlatıcı Tonik


Bütün cilt tipleri (hassas cilt dahil) için uygun olan ARTISTRY HYDRA-V Ferahlatıcı Tonik, en son kir ve makyaj kalıntılarını temizleyerek, cildi yumuşatan ve HYDRA-V koleksiyonunun vadettiği faydalar ve her türlü nemlendirici etkileri için hazırlayan, ferahlatıcı, alkol içermeyen bir toniktir. 

Eğer sizde harika ürünlerle cildinize bakmak, muhteşem bir seri denemek ve 
Tüm bu ürünleri yakından incelemek ve sipariş vermek isterseniz tıktık..

Mutlu akşamlar olsun...


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.