Elancyl Kalça Selülit ve Karın Bölgesi 3 Aşamalı İnceltici Jel krem

Selamlar sevgiler herkese son zamanlarda uygulamayı sevdiğim şeyler çoğunlukta. Kremleri, jelleri, kokuları, ve tabiki makyaj malzemeleri..#renginibul etkinliğinde Nb iletişimin bizlere hediye ettiği paketin bir bölümü selülit bakımından geçiyordu:) Bayılırım böyle kremlere hemen kullanmaya başladım tabi ki.. 

                                                       

Her ikisininde kokusuna bayıldım eğer sizde bitki çayları kokularını seviyorsanız kesinlikle bunu da seveceksiniz. Kokusu sanki ıhlamur gibi sürdüğünüz anda size kışı hatırlatıyor:) Renkleri de zaten her ikisinin de yeşil cildin emmesi harika öyle yağlı kalmıyor ve sürdüğünüz anda ciltte bir nefes alma söz konusu oluyor. Ne kadar iyi gelecek bilmiyorum ama bana göre etkili bir krem gibi..


Galenic Elancyl CelluteOffensive (Selülit İçin Krem-Jel)

Xanthoxyline, Kafein, Florizin,Floridzin,Simültane,Sarmaşık ekstresi,Phloridzine,Pilosella,HMC ekstresi içerir.
Cildin altında yağ dokusunun sıkışması ve kan dolaşımın yavaşlaması sonucu, portakal görünümüne benzer pütürlü bir yapı oluşur.
Selülit, sadece kilolu kadınlardagörülmez. Zayıf kadınlarda da görülebilir. Ancak kilolu kadınlardadaha belirgin gözlenir.
Selülit görünümü, genellikle kalça, basen, diz ve bileğin iç kısımları, baldırların arkasında görülür, pürüzlü ve sert yapıdadır.
Günlük su tüketimi azaldığında, selülit görünümünün oluşması kolaylaşır. Bunu hamurişleri, tatlılar, yağlı besinler yani dengesiz beslenme ve hareketsizlik artırır.
Güneş ışınları da selülitoluşumuna neden olan faktörlerdendir. 11-15 saatleri arasında ve koruyucu sürmeden güneşe çıkmamaya dikkat edilmelidir.
Kışın bu kusurları gizleyerek saklamamız çok kolay. Ancak bahar ve yaz aylarında bu sorunlar ortada olacaktır.
 100ml, kalça bölgesinin sıkılaşmasına ve incelmesine yardımcı olmak için geliştirildi.
Ürün; Pürüzsüzleştirici etki, Yeniden şekillendirici etki, 1 Ay İçerisinde Tekrarlamayı Engelleyici Etkisiyle selülitlerle savaşır.

Elancyl Concentre Ventre Taille Karın İçin Selülite Karşı 3Aşamalı İnceltici Jel 75 ml 

Kalça ve basen bölgesinde etkilidir.
Karın bölgesinde incelme ve sıkılaşma sağlamaya yardımcı olan ürün bu bölgede daha düzgün ve toparlanmış bir görünümü destekler. Cilde nem sağlamaya da yardımcıdır.
Mide bölgesinde de kullanabileceğiniz ürün tüm karında sıkılaşma sağlamaya yardımcıdır.
                                             

Karnınızın düzgünleştiğini göreceksiniz ilk etapta öyle çok fazla belirginlik olmuyor ama zamanla fark edilir gerginlik oluşuyor. Dışarıdan hissedilmese bile siz kendinizde hissedeceksiniz. Zamanla elinizi gezdirdiğinizde yumuşaklık ve pürüzsüzlüğü fark edeceksiniz. Bu jel daha açık yeşil ama kokusu aynı ben sürüşünü sevdim yağlı his bırakmaması da favorim ayrıca..

                            

   Her iki üründe çeşitli sitelerde satılıyor. İnternett ebulabilirsiniz. Hergün selülit savaşında yeni bir silah çıkıyor. En uygununu bulmanız ve kullanmanız dileğiyle...
sevgiyle kalın..

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.