PUPA MİLANO : PEMBELER, MORLAR, YEŞİLLER? YAŞASIN BAHAR GELDİ?

Soğuk geçen kış günlerinden sonra havaların ısınması ile birlikte çiçek açan ağaçlar gibi Pupa Milano’da da çiçekler açmaya başladı. Bahar esintisinin etkisini görebileceğiniz renkler ve doğal fondöteni Like a Doll Perfecting Make-up Fluid ile Pupa Milano doğallıktan vazgeçmeyin diyor.


 LIKE A DOLL - PERFECTING MAKE-UP FLUID NUDE LOOK - Hafif Yapılı Fondöten 84.90 TL
Like a Doll Perfecting Make-up Fluid Ultra özel içeriklere sahip susuz formülü ile oldukça hafif ve nefes alabilen bir yapıya sahiptir.
Ultra hafif yapısıyla, makyajsız hissettiren görünmez fondöten, mikronize pudralar ve pigmentler ile canlı, doğal, kusursuz ve aydınlık bir bitiş sağlar.
Yumuşatıcı ve doldurucu özellikleriyle cilde ipeksi yumuşaklık kazandırır.
Cildin güzelliğini ortaya çıkaran ultra hafif yapısı ve hafif kapatıcı özelliği ile doğal bir makyaj görünümü sağlar. Canlı ve mükemmel sonuç elde etmek için her ugulamada iyice çalkalayın.
SPF 15 korumalıdır.
Tüm cilt tipleri için uygundur.
Parfüm içermez.
Paraben içermez.
Alkol içermez.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Düşük alerji riski taşır.
Kullanım tüyoları :
Fondöteni kullanım öncesinde mükemmel sonuçlar elde etmek için mutlaka çalkalayın.
Elinizin üstüne ufak miktarda fondöten alıp, yüzün orta kısmından başlayarak nazik dokunuşlar ile dışa doğru uygulayın. Saç hizası bölgesine özellikle dikkat etmenizi öneririz. Daha sonra renk farklılığı azaltmak için çeneden boyuna doğru uygulama yapın.
Profesyonel sonuçlar için, fondötenin, fondöten fırçası ile yüzün orta kısmından kontürlere, alından çeneye ve ardından boyuna doğru uygulama yapılmasını öneririz.



PUPA Like A Doll Luminys Blush – Işıltılı Allık 94,60 TL
İnanılmaz parlak bir etki ve taze görünüm için Pupa Milano tarafından özel olarak formüle edilen Like A Doll Luminys Blush, incecik yapısı ile cildinizi kurutmaz, tabaka bırakmaz. Yumuşak ve ipeksi dokusu ile yüzünüze orantılı aydınlık sağlar.
Ürünleri profesyonel allık fırçaları ile kullanmanız tavsiye edilir.
Eğer kontur istiyorsanız yüzüne renk eklemek için yuvarlak allık fırçası ile allıktan küçük bir miktar alın ve elmacık kemiklerine doğru, hafif bir şekilde yayın. Bunu kesik uçlu allık fırçası ile de yapabilirsiniz. Kesik uçlu allık fırçası ise sonuç yuvarlak uçlu fırçadan farklı olarak daha keskin olacaktır.
Renk eklemek için ise elmacık kemiklerine uygulama yapmak gerekmektedir. Renk ile kontur vermek istiyorsanız, yüzün ortasından başlayarak elmacık kemiklerinin altına uygulamalısınız.
Pupa Milano’nun önerdiği renkler;
50007301- LIKE A DOLL LUMINYS BLUSH- Golden Brown
50007204- LIKE A DOLL LUMINYS BLUSH- Intense Apricot


PUPA Milano Pupart Eyeshadow Palette – Far Paleti – 109,00 TL
Dünyaca ünlü Makyöz Giorgio Forgani ve Pupa Milano iş birliği ile hazırlanan far paleti PUPART, 2015 sezonun trend renklerini farklı kombinasyonları ile bir arada sunuyor.
Pupart far paleti farklı bitişlere (mat, ışıltılı, yanar döner, saten) sahip birbiriyle uyumlu 9 renk tonundan oluşuyor. Birbiriyle karıştırılabilir renklerle sayısız renk tonunda göz makyajı uygulaması yapabilirsiniz.
Gündüz ve gece makyajınıza eşlik edecek; smoky, mat, romantik, renkli istediğiniz tarzda göz makyajınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz dayanılmaz tonlar…
Renk tonları mat, saten, parlak ve yanar dönerli farklı bitişleriyle istediğiniz tarzda göz makyajı yapmanıza olanak tanıyor.
Yüksek konsantrasyondaki yaratıcı pigmentlerden oluşan formülü ve ipeksi yapısı sayesinde oldukça kolayca uygulanabilen ve gözde uzun süre dağılmadan kalabilen yapıya sahip. Renk tonlarını uygulamaya elverişli, düz fırçalı aplikatör ve ayna palet içerisinde yer almaktadır.
Doğal görünüm için:
Kaş hattınızda ve göz kapağı ortasında daha az parlak ve açık rankle; kirpik üstü ve altında ise daha koyu renkler tercih edebilirsiniz.
Dumanlı (smoky) efekt için:
Kirpik üstü ve altında koyu renkler kullanarak başlayın, bu renkleri orta koyulukta renkler ile karıştırıp, daha açık renkleri ışık kaynağı noktaları yaratmak için kullanın.
Sofistike efekt için :
Göz kapağının tamamında parlak renkler kullanın, göz sonunu koyu renkler ile ön plana çıkarın, ardından açık renkler ile kirpik altında ışık kaynağı noktaları yaratın.
Büyüleyici göz makyajı için :
Eşsiz bir efekt yaratmak için parlak renkleri göz kapağı üzerinde karıştırın, orta tondaki renkleri göz kapağı dış bölgesinde gölgelendirerek belirginleştirin, daha açık renkleri ışık kaynağı noktaları yaratmak için kullanın. Her bir palet içinde renk kombinasyonlarını gösteren bir açıklama yer alıyor.
Oftalmolojik olarak test edilmiştir. Düşük alerji riskine sahiptir.
40005002 Pupart Eyeshadow Pallette - Electric Allure



PUPA Vamp! Mascara – Maskara 62,60 TL
Daha derin ve daha etkili bakışlar için ABARTILMIŞ kirpikler… Sadece birkaç saniye içinde Superstar gözlerine sahip olabilirsiniz.
Vamp! maskarayı kirpiklerinize tarayarak uygulabilirsiniz.
Sonuç: Çarpıcı bakış
Pupa Milano’nun önerdiği renkler;
493100-VAMP! MASCARA - Extra Black
493400-VAMP! MASCARA - Amethysts Violet



I’M Pure-Colour Lipstick Absolute Shine – Ruj - 62,00 TL
Pupa Milano’nun yeni serisi I'M - Pure-Colour Lipstick Absolute Shine serisi cazibeli kadınlar ve onların karşı konulmaz dudakları için tasarlandı. I'M - Pure ile derin ve saf, yüksek pigmentasyonlu renkler ve pürüzsüz bir sonuç elde edebilirsiniz
I’M Pure-Colour Lipstick Absolute Shine serisindeki iddialı renkler ile bir anda cazibeli bir forma sokabilirsiniz. Çekici, iddialı, cazibeli ama bir o kadar da masum…
Pupa Milano’nun önerdiği renkler;
20015107- I'M - PURE COLOR LIPSTICK ABSOLUTE SHINE- Litchi
20015306- I'M - PURE COLOR LIPSTICK ABSOLUTE SHINE- Red Pop
20015205- I'M - PURE COLOR LIPSTICK ABSOLUTE SHINE- Frosted Apricot
20015407- I'M - PURE COLOR LIPSTICK ABSOLUTE SHINE- Intense Fuchsia




PUPA Milano Lasting Color Gel – Oje -21,90 TL
Fomülündeki özel karışım sayesinde tırnaklardaki parlak duruşuyla adeta ayna etkisi yaratır. Şekil verici içeriğe sahip formülüyle tam dolgunluk etkisi verir. Konsantre renk pigmentleri, uygulama sonunda, homojen ve doygun renklere sahip olunmasını sağlar.
Pupa’dan Oje İle İlgili Birkaç Tüyo:
- Oje seçimi nasıl yapılmalıdır?
Oje fırçasını tırnağınıza sürerken üzerinde mümkün olduğunca az oje bulundurun, böylece topaklanma yapmasını ve tırnak üzerinde baloncuk şeklinde kurumasını engellemiş olursunuz. Ayrıca ojenizi çok fazla kat sürerseniz, bir o kadar da geç kurumasına neden olursunuz.
-Oje sürmeye tırnağın orta kısmından başlayın.
Tırnak kenarlarına taşan ojeyi yok etmek için kulak temizleme çubuğunu asetona batırın ve tırnak kenarlarınızı dikkatlice temizleyin.
- Ojenin kalitesinin bozulmaması için her sürme işleminden sonra oje kapağını kapatmayı unutmayın.
- Ojeyi öncelikle tırnağın orta kısmına, sonrasında iki kenarına uygulayın böylece sürme işlemi daha kısa sürer ve tırnak üzerinde daha az fırça izi olur.
2375711-LASTING COLOR – Dusty Blue
2375508-LASTING COLOR – Fluo Apricot
2375109-LASTING COLOR – Stylish Nude
2375203-LASTING C

1 yorum:

mm dedi ki...

ojelerin ve rujların rengine bayıldım...

Blogger tarafından desteklenmektedir.