Procsin'in Akneli Ciltlere Özel AcneMin Serisi

Eğer sivilceli bir cilde sahipseniz ve ne yaptıysanız sivilceleriniz gitmiyorsa bu seriyi denemeyi öneririm. AcneMin serisi ile sivilcelere hoşçakal diyebilirsiniz...


PROCSIN Akne Eğilimli Ciltler İçin Tedavi Destek Kremi / 50ml
PROCSIN Akne Eğilimli Ciltler İçin Tedavi Destek Kremi, bitkisel içeriği sayesinde sebum kalitesinin ve dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur.

Formülünde bulunan Tea Tree Extract ve Çinko Glukonat, akne oluşumundan sorumlu enflamasyona sebep olan P.acnes’in çoğalmasını önlemeye destek olur.

PROCSIN Akne Eğilimli Ciltler İçin Tedavi Destek Kremi,
düzenli kullanımında sivilce ve siyah nokta oluşumuna engel olur.

Formülünde bulunan Aloe Vera, Pantenol ve Allantoin sivilcelerin neden olduğu tahrişlerin giderilmesine, kızarıklıkların yatıştırılmasına, ciltte iz kalması riskinin önlenmesine yardımcı olur.

Açık renkli ve yağsız dokuya sahiptir. Komedojenik değildir.


PROCSIN Siyah Nokta Önleyici Günlük Bakım Kremi / 50ml
PROCSIN AkneMin Siyah Nokta Önleyici Günlük Bakım Kremi, içerdiği Çinko Glukonat sayesinde sebum kalitesinin yükseltilmesine, akne ve siyah noktaların giderilmesine yardımcı olur.

Anti bakteriyel Calendula Oil bitkisi sayesinde cildin sebum dengesini ve yenilenmesini sağlamaya, Allantoin ile tahriş ve kızarıklık oluşumunun engellenmesine destek olur.


PROCSIN AcneMin Siyah Nokta Önleyici Yüz Temizleme Jeli / 200ml
PROCSIN AcneMin Siyah Nokta Önleyici Yüz Temizleme Jeli, özellikle yağlı, akneli ve problemli ciltleri tahriş etmeden temizler. Yağ oluşturmaz, cildi arındırır, bakteri oluşumunu engeller.

İçeriğindeki Çinko Glukonat ile Anti-enflamatur, Gliserol ile nemlendirici, Cucurbita Pepo (Bal Kabağı Çekirdeği) ile sebum düzenleyici, termal suyu ile yatıştırıcı etkiye sahiptir.

Güneşin zararlı ışınlarına karşı UV-A ve UV-B filtreleri içerir. Ciltte oluşan pullanmayı engeller. Yüz, vücut ve makyaj temizliğinde güvenle kullanılır. Cildi tahriş etmeden derinlemesine temizlerken cildin doğal nemini korur. Ciltte hücre yenilenmesini hızlandıran Allontoin ve doğal nemlendirici olan Saccharido Isomerato (Pentavitin) sayesince cildi nemlendirir. Sabun içermez.  


PROCSIN AcneMin Akne Eğilimli Ciltler İçin Yağ Arındırıcı Tonik / 400ml
PROCSIN AcneMin Akne Eğilimli Ciltler İçin Yağ Arındırıcı Tonik, yüzdeki hafif veya tam makyaj kalıntılarını iyice temizlemek ve cilde tazelik ve aydınlık kazandırmak için en ideal yardımcı bakım ürünüdür. Doğal yöntemler ile parfümlendirilen PROCSIN AcneMin Yağ Arındırıcı Tonik, cildi arındırıp tonifiye ederken, cildin salgıladığı aşırı yağların (sebum) normalizasyonunu sağlar.
Cildi serinletirken cilt yüzeyini netleştirir cilt doğal nem dengesini ve yumuşaklığını yeniden kazanır.

Nasıl Uygulanır?

PROCSIN AcneMin Yağ Arındırıcı Tonik, alkol içermez ve tüm ciltlerde uygulanabilir. Makyaj pamuğu yardımı ile makyajlar temizlenebilir veya sadece sprey yardımı ile uygulanır. Gün boyu canlı ve dinç bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Haricen kullanılır.


Procsinin harika ürünlerine bakmak için tıktık..

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.