Oriflame ile Kadınlar Şubat ta Çok Daha Güzel

Yıllardır kadınların hayallerinden ilham alan Oriflame, birbirinden farklı ürünleri ile Şubat ayında da kadınların kalbini çalacak. Hafızalardan çıkmayacak kokular, teninizi ışıldatacak ürünler, güzelliğinizi tamamlayacak makyaj malzemeleri ve çok daha fazlası Oriflame kataloğunda.
Makyaj, cilt bakımı ve güneş koruyucu bir arada!



5’i bir arada BB Krem cildinizde harikalar yaratacak. Skin Dream BB Krem tüm gün cildi nemlendiren, SPF 30 özelliği ile cildi koruyan, lekeleri kapatan
ve cildi aydınlatan bileşenlere sahip. 3 farklı renk seçeneği ile cildinize uyum sağlayacak ayın makyaj ürünü Skin Dream BB Krem özel fırsatıyla 27,90TL yerine 15,90TL’lik fiyatı ile katalogda yerini alıyor.


Cesur olma zamanı
Formülündeki bakım yapan yağlar ve yumuşatıcı içeriğiyle zenginleştirilen, hafif dokulu The ONE Colour Unlimited Mat Ruj ile cesur olma zamanı. 12 saate kadar kalıcı özelliğe sahip mat ruj, kendinden emin, cesur ve canlı dudaklara sahip olmanızı sağlayacak. Beş farklı renk seçeneği ile kadınların yeni gözdesi olmaya aday yepyeni ürün The ONE Colour Unlimited Mat Ruj özel tanıtım teklifi ile 27,90 TL yerine Şubat ayına özel sadece 14,90TL.





Cilt için sadece 3 adım
Deneyenlerin 10’da 9’una sadece bir hafta sonra ciltlerinin yatışmış ve beslenmiş hissettiren Optimals serisi ile cildi korumak artık çok kolay. Optimals Temizleme Sütü ciltteki birikimleri, makyaj kalıntılarını giderir ve cildin nemli hissedilmesini sağlar. İlk adımda Optimals Temizleme Sütü Pamuk yardımı ile kuru cilde uygulanır. İkinci adımda ise cildi gündüz veya gece kremi uygulamasına hazırlayan Optimals Yatıştırıcı Tonik yüzü yatıştırır, tazeler ve nemlendirir. Cildin canlılığını arttıran, taze ve sağlıklı görünüm kazandıran Optimals Oxygen Boost Gündüz Kremi ve Optimals Oxygen Boost Gece Kremi kuru ve hassas ciltleri nemlendirir. 
Optimals Temizleme Sütü 20,50 TL yerine 12,90TL’ye, 
Optimals Yatıştırıcı Tonik 20,50 TL yerine 12,90TL’ye, 
Optimals Oxygen Boost Gündüz Kremi 38,90 TL yerine 22,90TL’ye, 
Optimals Oxygen Boost Gece Kremi ise 38,90 TL yerine 22,90TL’lik çok özel fiyatları ile Şubat kataloğunda.




Royal Velvet serisi ile genç görünümlü bir cilt
Royal Velvet Ultra Sıklaştırıcı Kapsüller içeriğinde bulunan beş değerli yağ ve siyah iris özlerinin hafif yapılı ve derinlemesine nem kazandıran birlikteliğiyle cildi anında pürüzsüzleştirir ve kadifemsi yumuşaklık kazandırır.  
Royal Velvet gündüz veya gece kremi ile kullanılan 66,90TL değerindeki Royal Velvet Ultra Sıklaştırıcı Kapsüller Şubat ayında 39,90TL. 
Royal Velvet Onarıcı Gece Kremi formülündeki siyah iris özleri ile zenginleştirilmiş yapısıyla cildin doğal gençliğini korumasına ve sıkılaşmasına destek olur. Royal Velvet Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi ile kullanılması tavsiye edilen gece kremi ise 64,50TL yerine 34,90TL. 
Cildi yoğun bir şekilde nemlendiren ve güçlendiren zengin formüllü yeni ve geliştirilmiş  Royal Velvet Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi özel indirimiyle 64,50 TL yerine 34,90TL
Göz çevresindeki hassas cildi sıkılaştırır, koyu halka ve şişlikleri gidermeye yardımcı olan Royal Velvet Sıkıştırıcı Göz Kontur Kremi 41,90 TL yerine yalnızca 24,90TL.






Oriflame ile ciltteki renk eşitsizliklerine son

Oriflame’nin estetik yöntemlerden esinlenerek geliştirdiği Bioclinic, yenilikçi formülüyle kusursuz bir cilt bakımı sağlar. Bioclinic'in yenilikçi formülü, cildin bio-savunma mekanizmasını harekete geçirmesini destekler. 
Cildi yenileyerek renk eşitsizliğini gideren Bioclinic Hiperpigmentasyona Karşı Etkili Aktif Gündüz Bakımı SPF 45 cilde berrak bir görünüm verir. Tüm yaş gruplarının rahatlıkla uygulayabileceği ürün 71,90TL yerine 48,90TL. 
Bioclinic Toparlayıcı Ekstra Onarıcı Gece Kremi 71,90TL, 
Bioclinic Hiperpigmentasyona Karşı Etkili Aktif Gece Bakımı ise 78,90TL. 
Mikrosirkülasyonu arttırmaya ve daha koyu halkaları önlemeye yardımcı olan konsantre göz bakım kremi Bioclinic Koyu Göz Halkalarına Karşı Krem göz altındaki koyu halkaları hedefler ve onlara karşı etki gösterir. Cilde aydınlık ve gözlere daha genç bir görünüm kazandırmaya destek ürün 60,90TL. 
Bioclinic Toparlayıcı Konsantre Gündüz Kremi ise cildin savunma mekanizmasını korumak için SPF 15 içeriğine sahip. Sarkmış cilt için güçlü ve uzun süreli anında toparlayıcı etki sağlamaya yardımcı olan yapısıyla Bioclinic Toparlayıcı Konsantre Gündüz Kremi 74,90TL.

Daha yakından bakmak için tıktık..
Harika firsatları yakalayabildiğiniz güzel haftalar olsun sevgiyle:))

4 yorum:

sevil pakkan dedi ki...

Ben bu ürünleri kullanamıyorum ama renklere bayıldım,renkli bir post olmuş.
http://denizkokusuu.blogspot.com.tr/

zeze dedi ki...

oriflame bir harika, ellerinize sağlık ne güzel tanıtım olmuş :)

oriflame danışmanı mısınız?

hayatreceli dedi ki...

@sevilcim teşekkür ederim:)

@zezecim beğenine teşekkürler:)

sevgiler...

beyaz meleğim dedi ki...

Oriflame ürünlerini yeni kullanmaya başladım şimdilik memnunun.Sizin yazınızda çok açıklayıcı ve güzel olmuş tskederim. pitat1980.blogspot.com

Blogger tarafından desteklenmektedir.